PLATJA I MÉS PLATJA

Coma-ruga Xanascat | Multiesportives - de de 13 a 16 anys - al
Publicat el

Bon dia amics, família i fans d’aquest blog!

Fa uns quants dies que no us parlem de com va la evolució dels nostres científics del futur! No us penseu pas que ens han deixat tranquils no, doncs cada dia després de sopar n’hi ha un o altre que ens ve a buscar. Malgrat tot nosaltres estem treballant dur cada dia en les activitats esportives, per tal que els monitors i les monitores ens donin el màxim de punts possibles i així poc a poc anem descobrint la posición mágica per vencer el virus. 

A aquestes alçades ja estem apunt de trobar tots els ingredients de la poció per salvar el món. Així doncs ens mostrem confiats a pensar que podrem vèncer el virus i per tant, acabar les colònies amb normalitat. Desitgeu-nos sort! 

Aquest matí tan els Kelvins com els Newtons han començat el dia reunint-se amb els seus monitors i monitores per anar a la platja on hem estat fent jocs dintre l’aigua. No hem parat de córrer de costat a costat de la platja i dins l'aigua; ens ho hem passat súper be amb el gran matí que ha fet.

Per la tarda hem tingut rotació esportiva. Tots els teens hem anat a la platja a fer big sup (una taula de surf gegant). Hem carregat la taula sobre el i cap i hem baixat a la platja a palejar sobre les onades. S’ho han passat de perles intentant mantenir l’equilibri sobre les taula...Que no és tant senzill com sembla!!

El joc de nit d'avui no us l'avançarem gaire, només direm que és dels nostres preferits i que està relacionat amb lupes, gavardines, misteris... I potser un assassinat. Sona emocionant, oi? Doncs demà podreu saber de que es tracta.

Una abraçada ben forta famílies! I ens veiem demà!

Equip de monitors/es