EQUADOR DE L'ESTADA

Coma-ruga Xanascat | Multiesportives - de de 13 a 16 anys - al
Publicat el

Bona tarda a tothom!

Avui estem passant l’equador d’aquesta estada multiesportiva de Coma-ruga i us volem dir que estem tots i totes súper contentes amb com està anant tot. Malgrat a vegades les normes de higiene i seguretat ens impedeixen fer les colònies amb total normalitat ens hem acostumat ràpidament a aquesta nova estructura i res ens para de passar-ho increïblement bé a totes hores! 

Ahir a la nit els monitors i monitores vam organitzar un càsting per alegrar-li la nit al Ben, ja que estava molt preocupat i trist. En un tres i no res els monitors/es i els participants ens va mutar allà al mig un concurs de talents amb presentadora i dos jutges inclosos i tots els participants de les colònies van haver de demostrar que sabien fer. Tot tenia cabuda: ballar, cantar, actua, trucs de màgia o fins i tot un repte de mímica! Ens ho vam passar súper bé! Finalment vam fer reunions amb els nostres grups de convivència i vam anar a dormir.

Avui matí, just després d’esmorzar, ens hem encaminat cap a fer el trecking de Coma-ruga. Va des de l’alberg fins el Fono de Mata . Hem anat tots junts pel passeig de Coma-ruga. Remullant-nos, cantant, escoltant música, explicant algun que altre historieta o acudit i coneixent-nos entre nosaltres.

Tot i la calor ha estat súper divertit! 

Finalment hem tornat al alberg i ens hem pogut dutxar i baixar a sopar

Ja us avancem que aquesta nit estem molt cansats de tantes hores d’activitats, platja, sol i de no parar! Així doncs, hem decidit fer una relaxing night per anar a dormir tranquils i relaxats que demà ens esperem moltes més aventures.

Fins aviat.

Equip de monitors/es