BENVINGUTS I BENVINGUDES AL MAS DE LA COIXA

Mas de la Coixa | Esportives - de de 8 a 16 anys - al
Publicat el

Bon dia famílies!

Hem tingut un problema amb la connexió al bloc, però ja està tot solucionat i venim carregats de fotos dels dos primers dies.

El dia de la benvinguda el vam iniciar amb diversos jocs lliures amb els quals es van conèixer entre ells i van poder establir un primer contacte. Van jugar a futbol, a bàndminton, a la petanca i a hoquei. A continuació vam jugar tots junts al "mate" fins l'hora de sopar. Després de sopar vam repartir les habitacions i vam concloure el dia amb jocs tradicionals a la pista del mas de la Coixa.

El dissabte va ser un dia dur d'entrenaments i partits d'handbol i bàsquet tant al matí com a la tarda, tot i que vam finalitzar cada entrenament amb una hora de piscina per refrescar-nos i recuperar forces. Per la nit vam jugar als ous de drac i s'ho van passar d'allò més bé buscant un total de 133 ous amb les llanternes de llum ultraviolada!

Els pròxims dies tindreu més informació i fotos de les següents activitats, esperem que us agradin tant o més com estan xalant els nens i nenes a les colònies!!!