Última nit!

Bona nit famílies!

Avui just després d'esmorzar hem fet una mica d'escalfament i estiraments per començar el dia activament, tot seguit hem començat a fer jocs diversos per gastar energia i agafar gana, en acabar hem fet exercicis de relaxació.

Després de dinar escoltem música, fem polseretes i pintem mandales.
A la tarda hem fet jocs d'aigua i piscina, un moment que esperem amb moltes ganes per refrescar-nos.

Com és l'última nit farem festeta, ballarem i cantarem tots junts, ah, sí!, també ens han preparat un pica-pica per a la nit musical.

Publicat a

Descobrim olors de la natura!

Bon dia famílies!

Ahir vam començar el dia fent una mica d'escalfament, estiraments i una ballaruca per activar-nos i gastar energia, tot seguit hem xerrat sobre les plantes aromàtiques, nosaltres hem estat molt participatius i hem aportat els nostres coneixements, després de saber una mica més sobre les plantes hem preparat i decorat les nostres bossetes d'olor, ha estat una activitat molt relaxant.

En acabar vam continuar amb la nostra faceta artística i entre tot el grup hem creat el nostre mural a través de les emocions que ens estan evocant aquestes colònies.

Publicat a

Fem Pinya!

Molt bona tarda, famílies!

Com que ja ens coneixem una mica més ahir al matí vam aprofitar per fer jocs de cohesió per sentir-nos més units. Van estar tot un repte perquè a part de ser divertits eren una mica complicats, ja que si no cooperàvem tots no aconseguíem passar les proves.
Després vam fer jocs d'aigua una activitat que estàvem esperant amb moltes ganes i vam acabar tots xops.

Publicat a

Sortim de Ruta!

Bona tarda, famílies!

Ahir vam començar el dia del revés!
Com que a la tarda teníem una superexcursió preparada fent una cursa d'orientació camí al Monestir de Poblet, vam començar el matí fent jocs i gaudint de la piscina.

Quina sort la piscina amb aquesta calor que fa, ens encanta!

A la ruta vam fer servir un GPS per orientar-nos i durant el camí vam observar el paratge natural que ens envoltava i vam descobrir alguns ocellets.

Publicat a

Una descoberta salvatge!

Hola, famílies!
Ahir vam gaudir de la primera excursió de l'estada!
Després d'esmorzar i agafar forces per a tot el matí ens vam preparar per fer la visita al parc del Garber que tenim aquí a prop de l'alberg. Sort que el parc té molts arbres i bones ombres per parar a beure aigua i descansar.
Teníem ganes de descobrir nous espais i vam fer molts descobriments de la natura que ens envolta i a la tarda vam jugar molt tant fora com dintre la piscina, ens va encantar estar en remull.

Publicat a
1

Una arribada natural!

Hola famílies!

Les primeres hores de la nostra estada de natura han estat ben intenses i molt divertides!

Ahir, després d'arribar, pràcticament només vam tenir temps d'instal·lar-nos abans de sopar Sort que el joc de nit ens va permetre alliberar energia abans d'anar a dormir!

Publicat a