Dilluns 25 de juliol | Comencem a moure el cos

L'Espluga de Francolí Xanascat | Dansa i emocions - de de 8 a 16 anys - al
Publicat el

Bona tarda família,

Us escrivim per dir-vos que ens ho estem passant genial, ens agradaria quedar-nos més dies, no cal que ens vingueu a buscar.

Avui al matí ens han despertat amb música animada, hem esmorzat i ens hem posat mans a l’obra. Durant els matins serà quan ens dedicarem a la dansa, avui hem fet: classe de hip hiop, dansa creativa i hem començat a pensar la coreografia de final de colònies! Ja tenim la cançó pensada, quines ganes! De fet, sembla que siguem ballarines famoses i tot, perquè ha vingut la ràdio a entrevistar-nos!

A la tarda hem fet jocs cooperatius a tort i a dret. Després hem parlat de com ens hem sentit i hem conegut a l’Aire, qui, a través del seu diari, ens presenta les diferents emocions que podem tenir i ens fa preguntes sobre com les podem gestionar. Ha estat una manera diferent de conèixer les nostres companyes, normalment no parlem de temes tan profunds.

Ara acabem de tornar de la piscina! Hem fet danses dins l’aigua! Dutxades, ens disposem a entrar a sopar. Esperem que estigueu bé! Ara per ara, nosaltres ens morim de ganes de saber quin serà el joc de nit d’avui!

Una abraçada enorme!

 

PD: L’equip educatiu ens demana que us diguem que som un grup molt bonic, que ens avenim bé i que no parem de ballar.