6913546

Dissabte 22 | Retocs finals de colònies

Bon vespre família,

Avui ens hem despertat sabent que era l'últim dia sencer que passàvem aquí. Això ens ha entristit una mica, però també ens ha fet més conscients de la importància de gaudir de les últimes activitats. Així que hem començat amb ganes de viure fins l'última gota del dia!

Publicat a
26531

Divendres 21 de juliol | Ajudem a l'Aire

Bon vespre família,

Avui ens hem despertat dormilegues, però després d'esmorzar hem agafat forces i hem començat el dia ballant el Drag Qüí. Quan ens veiem ja us l'ensenyarem, que és molt divertit!

De seguida hem començat a fer el taller matinal, avui hem estat pintant totes les manualitats que havíem fet fins ara: la ceràmica, les màscares, la bola de paper,... Després també hem simulat una passarel·la de models per ensenyar-nos com ens havien quedat les samarretes tintades. Quin riure!

Publicat a
515646

Dijous 20 de juliol | Sortim a buscar la inspiració!

Avui ens hem llevat amb una notícia sorpresa: "Anirem d'excursió aquesta tarda!". És per aquest motiu que hem començat el dia refrescant-nos de valent a la piscina, calia activar el cos de bon matí!

Després de l'esmorzar de mig matí, hem fet creacions artístiques, com no podia ser d'una altra manera. En aquest cas ho hem passat pipa creant figues de paper i cola amb globus, a veure com queden!

Publicat a
dflñmb

Dimecres 19 de juliol | Descobrim nous horitzons

Bon vespre família,

Avui hem començat el dia amb música bonica, ens hem aixecat i hem anat a esmorzar com de costum. Avui hi havia croissants!! Ens ha fet molta il·lusió!

Després dels jocs matinals habituals, plens de danses, cançons, rialles i corregudes, ens hem concentrat i hem tenyit una samarreta! L'hem fet vermella, com el color de les maduixes! També hem començat a construir uns vaixells amb material reciclat per fer una cursa de vaixells aquesta tarda, aprofitant la piscina de l'alberg.

Publicat a
5135165

Dimarts 18 de juliol | Les idees

Bon vespre família,

Avui hem dormit tan bé que ens ha costat una mica despertar-nos. Hem caminat endormiscats cap al menjador i, un cop esmorzats, hem carregat energies.

Aquest matí ens hem activat fent una cursa de relleus la mar de divertida. Un cop escalfats, hem pres l'esmorzar de mig matí i hem començat el taller de màscares. Ens ho hem passat pipa!

Publicat a
15364

Dilluns 17 dejuliol | Full en blanc!

Bon vespre família,

Avui ha estat un dia intens. Com que estàvem una mica nerviosos, ens hem despertat a les 6.00 h del matí. Això als monitors no els hi ha fet gaire gràcia, però nosaltres pensem que és bo despertar aviat, així aprofites el dia, no?

Publicat a