Seguim amb les rotacions espotives a l'Escala!

L'Escala Xanascat | Multiesportives - de de 13 a 16 anys - al
Publicat el

Bona tarda famílies!!!

Avui ens hem despertat amb un sol radiant aquí a l’Escala!

Pel que fa el dia d’avui, les tutories de kids han començat les activitats esportives podent aprofitar bé ja que l’estat del mar i el matí estava esplèndid. Hem fet caiac, padle surf, wally (orientació mitjançant diferents preguntes) i snorkel i flanqueig. Per la tarda han seguit disfrutant acompanyats de la tramuntana, el vent característic de la zona de l’Alt Empordà.

Els grups de grans aquest matí hem anat a fer una gimcana per la zona del passeig marítim, una activitat on hem hagut de demostrar les nostres habilitats socials intentant fer intercanvis materials amb els diferents comerços que hem anat trobant pel centre de l’Escala. Així doncs, hem començat amb un troç de goma de borrar i ha mesura que hem anat intercanviant diferents objectes, hem acabat aconseguint coses com: pilotes, fruita, polseres, inflables. A la tarda, per remullar-nos, hem començat amb els jocs d’aigua a l’alberg, fent relleus i competint entre els equips i, després de berenar hem anat a fer cohesió grupal anant tots a gaudir descobrint una platja nova de la Costa Brava!!

Ara ja som a les dutxes i arreglant-nos per anar a sopar. Un nou joc de nit ens espera i estem molt il·lusionats de veure que ens han preparat els monitors/es.

Demà alguns grups començem la Vela! Seguim molt emocionats amb les nostres colònies.

Una abraçada families, fins demà!