Seguim amb la Vela i les activitats al mar!

L'Escala Xanascat | Multiesportives - de de 13 a 16 anys - al
Publicat el

Bon vespre famílies! Com esteu?

Meitat de setmana i amb tota la canya que portem se’ns nota cansadets/es però hem començat el dia amb molta energia després del GOT TALENT d'ahir a la nit. Va ser una nit d'espectacles on cadascú va demostrar els seus talents davant de la resta de companys.

El grup de petits hem estat entretinguts amb el “Save the Egg”. Els infants han hagut de protegir per grups a la seva mascota, a un ou que, amb diferents tipus de material han hagut de protegir per a que no es trenqués. Així doncs, hem hagut de passar unes petites proves durant el matí per completar l’activitat. A la tarda s’han estrenat fent l'activitat de Vela al Club Nàutic de l'Escala i després hem aprofitat per a fer un banyet a la platja per a refrescar-nos de tota la caminada.

Els grups de grans hem seguit amb les activitats que ens queden pendents a realitzar i, començant el dia, l’estat del mar estava com una bassa d’oli però ha aparegut el vent de llevant que ha fet trastocar una mica les corrents. Hem gaudit igualment molt!

Ara toca relaxar-nos a la dutxa i després de sopar, una relaxing night per així anar a dormir ben amb pau.

Demà més i millor!