La recta final ha arribat!

L'Escala Xanascat | Multiesportives - de de 13 a 16 anys - al
Publicat el

Bona tarda famílies!

Això ja es va acabant i per aquí hem gaudit com si fos l’últim dia.

Avui tots els grups hem finalitzat les rotacions d’activitats de mar i hem fet la última que ens quedava. Hem tingut molta sort amb el dia. Molt de solet i molt bona mar encara que, com l’altre dia, la tramuntana ens ha vingut a saludar a la tarda.

El grup de petits a la tarda han anat a fer la gimcana del clip, una activitat pel poble de l’Escala que consisteix en intercanviar objectes a partir d’un primer objecte entregat als participants. Hem començat amb una goma de borrar i hem acabat obtenint coses com: un banyador, peluixos i diversos complements.

Els grans al matí hem fet olimpíades? Sabeu que són? Doncs un seguit de proves per tutories com per exemple, enterrar a un de l’equip i aconseguir crear el dibuix més original, alguns d’ells han fet una sirena, una tomba, etc. Més jocs com relleus o fer la muntanya de sorra més alta i després el forat més fons... 

Demà ja l’últim dia i si us hem de dir la veritat, ens fa una mica de pena que arribi el comiat ja que hem creat una petita família entre tots i totes després d’aquests dies tan intensos.

Aquesta nit, toca una mica de festeta!

Recordeu pares i mares, venir-nos a buscar demà a les 12h i recordeu que al ser tants infants, dins l'alberg no poden entrar-hi cotxes!

Bona nit!!!!