Jocs esportius i visita a l'entorn d'Empúries!

L'Escala Xanascat | Multiesportives - de de 13 a 16 anys - al
Publicat el

Molt bon vespre!

Com estem? Nosaltres per aquí súper bé! 

Primer despertar a l’alberg. Ens hem despertat amb molta energia i preparadíssims pel dia d’avui al ritme de la música.

Avui hem sortit per primer cop de l’alberg i hem anat a fer una visita per l’entorn on ens trobem. Tant el grup de grans, els teens com el de petits, els kids han realitzat les mateixes activitats. 

Pel matí, s’han ajuntat algunes de les tutories per realitzar diferents jocs com per exemple diferents relleus, el mocador estrella, el pitxi, etc, diversos jocs que han donat peu a la cohesió grupal i trencar el gel amb altres tutories. Han passat l’estona d’activitat per diferents llocs, a la pineda de l’alberg i a la platja. Així doncs, hem pogut anar fent remullades a l’aigua per així refrescar-nos. Els altres infants de les altres tutories han anat a fer una petita excursió. Sabeu fins a on? Fins més enllà del poble de Sant Martí d’Empúries on, durant el trajecte hem vist les ruïnes que les tenim al costat de l’alberg. Hem seguit caminant fins arribar al poble de Sant Martí on hem fet una passejada per tots els seus carrerons i les seves places encantadores. Hem parat a agafar forces berenant mentre per tutories, hem arribat fins l’espigó on hem pogut apreciar diferent fauna i flora de la Costa Brava. 

Després de dinar hem fet un taller de cartells amb els grups d’habitacions per així poder decorar la portar i identificar les persones que dormim a cada una. 

A la tarda, cada grup ha realitzat l’activitat que li faltava fer i, un cop finalitzada la tarda hem anat cap a les dutxes a preparar-nos per la nit. 

Però... sabeu a qui hem conegut avui? 

Hem conegut a una sèrie de personatges que ens acompanyaran al llarg d’aquesta setmana. Un conjunt de diferents professionals i, tripulants d’un avió que es troben perduts després de tenir un accident per mal temps. Entre ells, aniran passant un seguit de situacions entre ells i els infants aniran aconseguint dia rere dia, diferents trofeus per així poder reconstruir l’avió per acabar arribant al destí esperat. 

Així doncs, avui ha sigut un dia compartit d’experiències similars i amb cada grup ha sigut màgic.

Seguim exprimint al màxim aquesta estada per poder tenir moltes coses maques per explicar-vos! 

Abraçades des de l’Escala.

Fins demà!