Estrenem la vela a l'Escala!

L'Escala Xanascat | Multiesportives - de de 13 a 16 anys - al
Publicat el

Bon dia families! Com esteu?

Avui ens hem despertat amb moltiiiiiiiissima calor.Tot i això no ens ha faltat la nostre zumba de bon matí per activar-nos i començar el dia amb molta energia.

Sort que els grups de petits hem seguit amb les rotacions d'aigua i hem estat repartits per tota la platja de l'escala fent les activitats que encara no havíem provat durant tot el matí i tota la tarda. Avui hem tingut la sort de poder dur a terme totes les activitats ja que la famosa tramuntana de l'Empordà ha marxat. Així que tots hem entrat ben endins al mar per poder fer diferents jocs amb els snorkels, padels surfs, caiacs...

Pel que fa els grans, aquest matí hem fet el "save the egg", un joc on havíem de superar diferents reptes per equips amb el condicionant de salvar i protegir el nostre estimat ou. Ha estat curiós veure com hem acabat d'empastifats alguns equips quan hem arribat cap al final!!!

A l'hora de dinar, els grans hem passat primers. Ja que avui ha la tarda els tocava l'activitat de Vela al Club Nàutic de l'Escala. Hem ant caminant fins allà passejant per dins del poble i un cop allà hem embarcat tots per estar aprofitant el vent que bufava aquesta tarda.

Ara ja som a les dutxes i aquesta nit ens toca el gran concurs del GOT TALENT de l'ESCALA 2022!!!

Demà us tornem a explicar les nostres aventures des de l'Escala famílies!!!!