Començen les activitat esportives a l'Escala!

L'Escala Xanascat | Multiesportives - de de 13 a 16 anys - al
Publicat el

Molt bona tarda!

Com estem? Nosaltres súper bé!

Ahir a la nit vam anar a la plata amb les nostres llanternes!!! Allà vam fer equips i vam jugar al joc del FUROR!!! Vam cridar, riure i ballar molt amb els nostres companys.

Aquest matí ens hem despertat amb molta energía i preparadíssim pel dia d’avui al ritme de la música.

Hem començat les rotacions d'activitats de mar els 5 grups dels grans i ha estat una passada!!! Hem realitzat activitats com padel surf, caiac, ràpel acabant a l'aigua, snorkel i flanqueig litoral a la platja i voltants de la platja de l'escala. Dos dels grups, també han realitzat orientació en format wally per acabar de conèixer els volants de l'alberg. Quina passada el passeig de l'escala i les seves vistes. Els grups de padel surf i caiac durant el matí hem modificat les activitats i hem fet l'alternativa de bodyboard, ja que el mar no estava en condicions i no era segur per entrar. 

Pel que fa els més petits, hem realitzat l'activitat de les OLIMPIADES DE L'ESCALA! Unes olimpiades especials que es duen a terme a la platja!!! Barrejats entre els mes petits hem fet diferents estacions i pobres refrescant-nos ben sovint. 

Després de dinar hem fet un taller de zumba on hem après alguna de les coreografies per a les cançons que sonaran a la disco!

Pel que fa la tarda els més petits han seguit les activitats amb jocs d'aigua, on ens hem refrescat durant tota la tarda sota la pineda de l'alberg.

Els grans hem seguit amb activitats al mar durant tota la tarda amb normalitat ja que el mar esta molt més tranquil. 

Ara ens estem dutxant per preparar-nos per la nit. I sabeu què? Els grans, farem un joc de nit on cada equip tindrà només 1 MINUT per fer les diferents proves proposades! 

Els més petits farem el joc del codi secret a la platja!!! amb les nostres llanternes jugarem contra altres equips per descobrir el seu codi.

Seguim exprimint al màxim aquesta estada per poder tenir moltes coses maques per explicar-vos!

Abraçades des de l'Escala!

Fins demà!