Welcome to a new camp in l'Escala!

L'Escala Xanascat | Multiesportives - de de 8 a 12 anys - al
Publicat el

Bona tarda famílies!

Com esteu? Semblava que no arribaria mai, però avui ha acabat el primer dia sencer d’estada! Ahir va ser una rebuda molt xula, perquè els monitors ens van donar la benvinguda amb un munt de jocs molt divertits que ens van permetre conèixer-nos entre nosaltres i fer nous amics i amigues de seguida. Tot i les mesures que hem de prendre i la nova indumentària que ens acompanya a tot arreu, la famosa mascareta, la setmana d’Estiu és Teu que estem vivint té una molt bona pinta! Quan ja vam ser-hi tots i totes els monitors i les monitores es van presentar i després vam anar a sopar! Després d’omplir la panxa, ens vam instal·lar al nostre meeting point, on passarem algunes estonetes molt i molt divertides. De sobte, sense que ningú ho esperés, van arribar la Lluïsa i la Mercè, que són les famoses presentadores del telenotícies de l’Escala TV! Ens van informar de que el nivell del mar està pujant arreu i els habitants de les illes més afectades (Madagascar, Bali, Hawaii i Sri Lanka) hauran d'aconseguir conscienciar al món sencer de la gravetat de la situació. A més, vam poder contactar en directe amb els enviats especials de la televisió, els flamants Charlie i Guillermeta, que van posar veu als greus fets que estaven passant en altres llocs costers de la terra. 

Per posar punt i final a la nit, ens vam dividir per tutories i cada monitor i monitora de referència va acompanyar el seu grup a un raconet per posar-nos al dia de com funcionaria l’estada, quines activitats ens esperen aquests dies i els horaris que haurem de fer. Ens haurem de llevar una mica d’hora però segur que valdrà la pena! Després de l’explicació i la visita guiada per l’alberg, vam fer un joc per acabar de trencar el gel dins de cada grup i ens van acompanyar a les nostres habitacions, on ens vam instal·lar i vam preparar-nos la motxilla pel súper dia següent que ens esperava.

Aquest matí ens hem llevat abans de que els monitors i monitores passessin a picar a la nostra porta per deperar-nos. Estrany, eh? Això és perquè teníem moltíssimes ganes de començar aquesta súper aventura. A més sabíem l’activitat que ens esperava era una mica especial, perquè no era gaire aprop de l’alberg, era al Cub Nàutic de l’Escala. I sabeu quina era? Vela! Just després d’esmorzar hem començat la ruteta cap allà. Els Madagascar han estat els primers en pujar a la barca, on a més de fer un passeig han pogut portar el timó una estona, però no hem pogut saltar a l’aigua peru`q ens ha visitat alguna meduseta. Ha estat súper divertit!  Mentre uns fèiem vela, els Sri Lanka han anat a fer un bany a la platja i després, per grups, tots han sortit a navegar.

Al acabar hem dinat un bon entrepà que ens han preparat a l’alberg i, després d’una estona d’oci i digestió, ens hem encaminat de tornada a l’alberg.

I els teens? Ells també han estat a tope! Mentre els kids navegaven, ells i elles s’han quedat a una platja propera mentre esperaven el seu torn de la tarda per anar a la vela i han fet una dinàmica súper divertida que els havien preparat els monitors que es tractava de treballar en equip i cohesionar-se al màxim per aconseguir un seguit d’objectius.

A la tarda hem fet canvi, mentre els teens anaven a la vela els kids han pogut gaudir del passeig fins a l’alberg, fent alguna paradeta a alguna cala bonica que trobàvem pel camí. Ja veieu, no parem. Quin primer dia més intens!

Finalment ens hem pogut dutxar i baixar a sopar. Ha estat un primer dia genial ple d’emocions i la veritat es que ens ho hem passat tots i totes de perles, no podem esperar a veure que passarà demà. No podem esperar a veure que passarà aquesta nit, els nens i nenes encara no ho saben, però us podem avançar que el joc de nit d’avui exigirà que sàpiguen moltes cançons i que posin totes les seves ganes en cantar ben i ben fort!

Us enviem una abraçada des de l’Escala! A vegades us trobem a faltar, però se’ns passa ben de pressa perquè ens moríem de ganes de poder estar aquí, de colònies!

Fins demà!