Últim dia!

L'Escala Xanascat | Multiesportives - de de 8 a 12 anys - al
Publicat el

Bona tarda famílies!

 

Avui ens ho hem passat genial! Ens hem llevat ben d’hora i els teens ens hem quedat a l’alberg, ja que els monitors i les monitores ens havien preparat una dinàmica súper divertida per passar el matí que es diu Save the egg en el qual cada equip ha hagut de construir una fortificació amb materials variats per protegir un ou que els hem donat. A continuació han hagut de superar un seguit de proves: jugar al taboo, inventar anuncis d’objectes imaginaris i fins i tot copiar un text de punta a punta de la pineda... I tot això en anglès! Era molt important que s’ho prenguessin seriosament perquè el seu pobre ou patia caigudes i patacades en funció de la seva performance a cada prova! Finalment hem desmuntat les proteccions de l’ou i els que han sobreviscut han acabat al cap d’algun monitor o monitora.... Les coses que s’han de patir!

Mentre els Bali i els Hawaii jugàvem a l’alberg, els petits i petites hem anat a jugar al clip pel poble! L’activitat consistia en aconseguir intercanviar objectes, cada vegada de més valor. Començàvem amb un retolador i alguns grups hem acabat amb coses increïbles, com un paquet de galetes, un bolso, una samarreta…

Després, hem dinat i hem fet uns tallers una mica especials, ja que consistien en unes rotacions de 4 tallers diferents, entre ells el tir amb arc! Ha sigut molt emocionant. Una vegada ha passat l’estona de tallers, ens hem anat a preparar per passar la tarda, durant la qual ens hem intercanviat les activitats del matí.

Els Sri Lanka i Madagascar hem jugat al Save the Egg i ho hem petat amb les nostres fortificacions, ja que les proves que hem fet les hem superat amb èxit i hem pogut aconseguir el millor material i els menys cops possibles. D’altra banda, els teens hem aconseguit objectes molt valuosos, entre ells una ronda de tapes a un bar del poble! Eren bonííííííííííssimes!

Com que avui és l’última nit, ens espera una súper discoteca, on ballarem, cantarem i acabarem de petar-ho en aquestes colònies tan i tan divertides. Fins i tot ja els hi hem dit als monis que volem tornar l’any que ve!

Us enviem una abraçada des de l’Escala! Ens veiem demà, això ha passat volant!

 

Els i les monis