Torneig Multiesportiu i excursió al Castell de San Martí d'Empúries

L'Escala Xanascat | Multiesportives - de de 8 a 12 anys - al
Publicat el

Bona tarda a tots i totes!

 

Avui ha sigut un dia molt mogut i intens! Pel matí ens hem dividit els teens i els kids i hem format equips per participar a un torneig multiesportiu brutal! Participàvem en tres esports diferents a la platja: ultimate, que consistia en fer arribar un freesbee a una línia on havíem de plantar-lo per fer punt; rugbi flag, que seguia una mica les normes de rugbi que tothom coneix però substituíem els placatges per estirades d’una cua que duiem; i per últim l’esport més famós del món: el futbol! Al final de la jornada han sortit 2 equips guanyadors de cada categoria (un de teens i un de kids) i hem fet l’entrega de premis, on també s’han premiat els I les MVPs del torneig. 

Al migdia hem aprofitat per celebrar dos aniversaris de les bessones de Sri Lanka: la Paula i la Laia. Hem bufat les espelmes i hem cantat l’aniversari feliç al menjador perquè tinguéssin un aniversari molt divertit i acollidor. Però no ha estat l’únic aniversari d’aquests dies! Ahir al vespre, després de sopar, l’Èric de Bali també feia anys, així que li vam fer una sorpresa i les seves monitores li van dur les espelmes per bufar-les!

Després de dinar, hem regarregat energies als tallers de la pineda. Avui ens hem pintat les mans amb pintura de molts colors i l’hem estampat a un paper, el qual utilitzarem per dedicar-nos paraules boniques i tenir un bon record de les colònies i dels amics i amigues que hem fet aquí. Una vegada hem acabat els tallers, ens hem equipat amb les nostres bambes i roba esportiva perquè ens esperava el trèkking cap a les ruines de Sant Martí d’Empúries. Hem passejat tots i totes juntes i hem passat una bona estona plegats i plegades fins arribar al bonic poble. A la tornada, hem aprofitat que tenim el mar a tocar per anar-nos a refrescar després d’una tarda de caminada i d’esport. 

Avui a la nit ens espera el joc de nit més enginyós i divertit de les colònies! Haurem de fer de detectius i detectives per descobrir qui ha sigut el o la culpable de la mort d’una de les reporteres de l’Escala TV. Qui serà l’assassí o assassina? Serà fàcil de descobrir o ens posaran algun parany? Esperem fer-ho bé!

A reveure family! Fins demà,

 

Els i les monis