Ens ho estem passant pipa!!

L'Escala Xanascat | Multiesportives - de de 8 a 12 anys - al
Publicat el

Molt bona tarda a tots i totes!

Avui estem passant l’equador d’aquesta estada de combinades a l’Escala i us volem dir que estem tots i totes súper contentes de com està anant tot. Malgrat a vegades les normes de higiene i seguretat ens impedeixen fer les colònies amb total normalitat ens hem acostumat ràpidament a aquesta nova estructura i res ens para de passar-ho increïblement bé a totes hores! 

Ahir a la nit vam anar tots i totes juntes al poble de l’Escala a fer dinàmiques variades i poder seguir coneixent-nos millor. Vam tenir moments súper emocionants i és que, donada la situació actual, som molt conscients de que ser aquí és un luxe i un privilegi, i ho volem valorar com a tal. A més, vam tenir la sort que el Zuccero (la nostra gelateria preferida) estava oberta i vam poder-nos comprar un gelat o granissat. Estaven boníssims!

Aquest matí ens hem llevat preparats i preparades per seguir amb l’esport sense parar, i els més grans hem anat a la platja a fer Olimpíades (aprofitant que ara són els JJOO a Tòkio) i Big Sup! Les Olimpíades de l’Escala són una mica diferents les de Tòkio, ja que ens hem omplert de sorra fins al cap i hem fet algunes proves, com fer la muntanya de sorra més alta, fer el forat més profund, enterrar-nos fins al coll i fer-nos figures amb la sorra, el triple salt, el llançament de xancleta, entre moltes d’altres molt divertides. Anàvem per equips i hem fet molta pinya! El Big Sup també era una activitat cooperativa, i ha sigut molt i molt “guai”, ja que teníem un capità o capitana i tots I totes havíem de remar al ritme de la cançó que cantava. A més, també hem fet jocs una mica bèsties però sempre segurs, com batalles per veure qui resistia més estona sobre el Big Sup sense que ningú el llencés a l’aigua.

Els petitons i les petitones hem fet una gimcana per l’alberg molt divertida! Hem hagut d’interpretar anuncis, fer balls, endevinar enigmes, i també hi havia proves d’habilitats. Els Sri Lanka i els Madagascar som tan cracks que hem acabat la gimcana molt ràpid i hem tingut temps d’anar-nos a banyar una estona a la platja!

Durant el migdia hem repetit els tallers i ens han agradat molt i per la tarda era hora de més rotacions esportives. Ens hem intercanviat activitats: els Hawaii i els Bali hem anat pel poble a fer una cursa d’orientació, on havíem de trobar diferents fites repartides per tot el poble i fer-les totes amb el mínim temps possible. També hem pogut fer una estona de platja per refrescar-nos després de la cursa. Els Madagascas i els Sri Lanka hem fet les Olimpíades, però hem Hagut de canviar el Big Sup per Bodyboard, ja que volíem aprofitar les onadotes que hi havia al mar. Ens ho hem Passat s’allò més bé! No volíem marxar!

No podem esperar a veure que passarà aquesta nit, els nens i nenes encara no ho saben, però us podem avançar que la nit serà relaxada i aprofitarem per fer reflexions boniques tots i totes juntes!

See you really soon, big hugs!

Els i les monis