Seguim amb les rotacions espotives a l'Escala!

L'Escala Xanascat | Multiesportives - de de 13 a 16 anys - al
Publicat el

Bona tarda famílies!!!

Avui ens hem despertat amb un dia una mica ennuvolat i amb el mar una mica girat però igualment, tots els grups hem seguit gaudint acompanyats de la tramuntana, el vent característic de la zona de l’Alt Empordà.

Pel que fa els grups de petits avui hem començat les rotacions de mar, hem fet caiac, pàdel surf, bigsup (que és un pàdel gegant on hi caben unes 15 persones), bodyboard i snorkel amb flanqueig on hem pogut saltar de roques i contemplar atentament i amb calma tot el fons marí de la zona on estem. Aquesta tarda, el dia ha canviat, ha aparegut un sol radiant i el mar ens ha acompanyat a poder gaudir de les activitats amb total normalitat.

Els grups de grans aquest matí hem fet olimpíades a la platja. Hem tingut molta sort amb el temps ja que no feia gaire sol i les hem pogut aprofitar més però igualment, ens hem refrescat al mar ja que l’aigua estava molt bona de temperatura! Aquesta tarda ens hem quedat a l’alberg a fer jocs d’aigua, els monitors ens han muntat un circuit amb cinc estacions diferents relacionats amb jocs d’aigua com per exemple, transportar gots fins a un cubell per a veure qui l’omple més ràpid o un altre exemple com el llançament de globus per parelles amb l’objectiu de no petar-se. 

A l’hora de dinar els monitors ens han presentat el taller que hem fet després de dinar i sabeu que hem hagut de preparar...? Presentacions tant individuals com per grups per a fer davant de tots els altres companys a la nit ja que, ens espera la famosa nit del GOT TALENT on, tots i totes presentarem el nostre talent a partir de teatres, balls, cançons, acudits... 

Ara ja som a les dutxes i vestint-nos de manera “cutre” pel joc de nit, alguns anem amb la roba del reves, d’altres amb una sabata de cada o amb el cabell despentinat i mitjons per les cues... Estem molt il·lusionats per aquesta nit.

Demà alguns grups començem la Vela! Seguim molt emocionats amb les nostres colònies.

Una abraçada famílies, fins demà!