Seguim amb les activitats esportives a l'Escala!

L'Escala Xanascat | Multiesportives - de de 13 a 16 anys - al
Publicat el

Bona tarda famílies!

Ens queden dos dies i hem gaudit com si fos l'últim dia!

Avui durant el matí tots els grups de petits hem finalitzat les rotacions d’activitats de mar i hem fet la última que ens quedava. Hem tingut molta sort amb el dia encara que durant el matí alguns hem passat bastanta fresca però l’estat del mar ha estat prou bé. 

A la tarda hem estat entretinguts amb el “Save the Egg”. Els infants han hagut de protegir per grups a la seva mascota, a un ou que, amb diferents tipus de material han hagut de protegir per a que no es trenqués. Així doncs, hem hagut de passar unes petites proves per completar l’activitat. 

Els grups de grans hem començat el dia amb aquesta mateixa activitat de protegir les nostres mascotes i a la tarda hem seguit amb les rotacions de mar. Hem seguit amb el caiac, el bodyboard, el paddlesurf, el bigsup i amb l’snorkel i el flanqueig. A nosaltres encara ens queda el dia de demà per finalitzar-les així doncs, agafarem el dia amb moltes ganes!

Aquesta nit, el grup de grans anirem a fer una passejada fins el poble de l’Escala veient la posta de sol i prendrem un gelat, mentre el grup de petits ens quedarem a l’alberg fent la relaxing night, així podrem descansar una mica amb tècniques de relaxació.

Ja va quedant poc... estem molt feliços i envoltats i envoltades d’una gran família.

Bona nit!!!!