La recta final ha arribat!

L'Escala Xanascat | Multiesportives - de de 13 a 16 anys - al
Publicat el

Bona tarda famílies!

Això ja es va acabant...

Avui tots els grups de grans hem finalitzat les rotacions d’activitats de mar i hem fet les dues últimes que ens quedaven.  El dia ha començat amb un bon sol però a mesura que ha anat avançant els núvols i la tramuntana ens han vingut a saludar a la tarda. Els que hem fet caiac hem pogut conèixer la famosa Illa del Cargol, els d'snorkel i flanqueig hem pogut disfrutar del fons marí i sort del neoprè que feia una mica de fresqueta i, els de bodyboard a la tarda hem pogut gaudir molt de les onades!

El grup de petits al matí hem realitzat l'acitivitat de Wally o orientació, un conjunt de preguntes i proves que tenien els monitors preparat per anar realizant al llarg de la passejada i... sabeu fins on hem anat? Fins elpoble de Sant Martí d’Empúries on, durant el trajecte hem vist les ruïnes que les tenim al costat de l’alberg. Hem seguit caminant fins arribar al poble de Sant Martí on hem fet una passejada per tots els seus carrerons i les seves places encantadores. Hem parat a agafar forces berenant mentre per tutories, hem arribat fins l’espigó on hem pogut apreciar diferent fauna i flora de la Costa Brava. Per la tarda, ens hem ajuntat algunes de les tutories per realitzar diferents jocs com per exemple diferents relleus, el mocador estrella, el pitxi, etc, diversos jocs que han donat peu a la cohesió grupal i acabar de cohesionar amb els infants d'altres tutories. Han passat l’estona d’activitat a la pineda de l'alberg. 

Ara ja cap a les dutxes i a preparar-nos per la festa de comiat que farem aquesta nit tots els nens i nenes de totes les edats conjuntament!!! En tenim moltes però que moltes ganes!

Demà ja l’últim dia i si us hem de dir la veritat, ens fa una mica de pena que arribi el comiat ja que hem creat una petita família entre tots i totes després d’aquests dies tan intensos.

Aquesta nit, toca una mica de festeta!

Recordeu pares i mares, venir-nos a buscar demà a les 12h i recordeu que al ser tants infants, dins l'alberg no poden entrar-hi cotxes!

Bona nit!!!!