Estrenem la Vela a l'Escala!

L'Escala Xanascat | Multiesportives - de de 13 a 16 anys - al
Publicat el

Bon dia famílies! Com esteu?

Avui ens hem despertat amb el dia una mica tapat però poc a poc ha anat sortint el sol.Tot i això no ens ha faltat la nostre zumba de bon matí per activar-nos i començar el dia amb molta energia.

Els grups de petits hem seguit amb les rotacions d'aigua i hem estat repartits per tota la platja de l'escala fent les activitats que encara no havíem provat durant tot el matí i tota la tarda. Avui el dia ha sigut com ahir, ens ha acompanyat la tramuntana i algunes activitats no les hem pogut portar amb total normalitat però tot i això, les hem gaudit igualment. Així que tots hem entrat al mar per poder fer diferents jocs amb els snorkels, padels surfs, caiacs, el bigsup i sobretot amb el bodyboard agafant onades!

Els grups dels grans, durant el matí hem realitzat la gimcana del clip, una activitat que consisteix en realitzar intercanvis d’objectes per les botigues per aconseguir d’altres més valuosos. Hem aconseguit un meló, unes patates braves, braçalets i d’altres... A la tarda ens hem dividit i mentre uns s’han estrenat amb l'activitat de Vela al Club Nàutic de l'Escala, uns altres grups estaven a la platja fent un bany ja que a la tarda, la calor ha pujat una mica. Hem anat caminant fins allà passejant per dins del poble i un cop allà hem embarcat tots per estar aprofitant el vent que bufava aquesta tarda.

Ara ja som a les dutxes i aquesta nit als petits ens toca anar a passejar fins al poble de l’Escala per comprar un geladet o un granissat contemplant la posta de sol i mentrestant els grans es quedaran a l’alberg a fer la “Relaxing Night”, una activitat per quedar-se ben tranquils al ritme d’una música tranquil·la i unes paraules dels monitors.

Demà us tornem a explicar les nostres aventures des de l'Escala famílies!!!!