Dia de vela i visita a l'entorn d'Empúries!

L'Escala Xanascat | Multiesportives - de de 13 a 16 anys - al
Publicat el

Molt bon vespre!

Com estem? Nosaltres per aquí súper bé! 

Primer despertar a l’alberg. Ens hem despertat amb molta energia i preparadíssims pel dia d’avui al ritme de la música.

Tant el grup de grans, els teens com el de petits, els kids, avui hem sortit per primer cop de l’alberg i hem anat a fer una visita per l’entorn on ens trobem. 

Els grups de petits, durant el dia hem anat per separat i, mentre alguns han anat a la platja a refrescar-se de tanta calor, els altres hem anat al Club Nàutic de l’Escala i sabeu que hem fet? Hem pujat a un veler petit, hem sortit del port i ens hem tirat al mig del mar. Per la tarda, hem anat pel poble i hem realitzat la gimcana del clip. Sabeu com funciona? Doncs molt senzill, a partir d’un objecte, en aquest cas un boli, l’objectiu ha sigut aconseguir d’altres objectes més bons o valuosos a partir d’intercanvis amb les botigues que ens hem anat trobat. Hem acabat aconseguint objectes com unes sabatilles, enganxines, polseres...

Els grups de grans han anat a fer una petita excursió fent una sèrie de preguntes, com si fos una orientació. I, sabeu fins a on? Fins més enllà del poble de Sant Martí d’Empúries on, durant el trajecte hem vist les ruïnes que les tenim al costat de l’alberg. Hem seguit caminant fins arribar al poble de Sant Martí on hem fet una passejada per tots els seus carrerons i les seves places encantadores. Després de dinar hem fet un taller de cartells amb els grups d’habitacions per així poder decorar la portar i identificar les persones que dormim a cada una. A la tarda, hem estat a l’alberg fent diferents jocs com el fan fan, el muelle, el pixi, el mocador estrella i el potro manta túnel. Un cop finalitzada la tarda hem anat cap a les dutxes a preparar-nos per la nit. 

Però... abans d’acabar... sabeu a qui hem conegut avui? 

Hem conegut a una sèrie de personatges que ens acompanyaran al llarg d’aquesta setmana. Un conjunt de diferents professionals i, tripulants d’un avió que es troben perduts després de tenir un accident per mal temps. Entre ells, aniran passant un seguit de situacions entre ells i els infants aniran aconseguint dia rere dia, diferents trofeus per així poder reconstruir l’avió per acabar arribant al destí esperat. 

Així doncs, avui ha sigut un dia compartit d’experiències similars i amb cada grup ha sigut màgic.

Seguim exprimint al màxim aquesta estada per poder tenir moltes coses maques per explicar-vos! 

Abraçades des de l’Escala.

Fins demà!