Welcome to a new camp in l'Escala!

L'Escala Xanascat | Combinades d'anglès i multiesportives - de de 13 a 16 anys - al
Publicat el

Good Evening Families! 

Els més petits hem començat l’estada per la porta gran fent una excursió fins la platja de Riells per sortir a navegar pel Mar d’Empúries en petits velers. Ens hem mullat entre barques de valent i hem quedat ben xops... Això sí, ningú ha caigut a l’aigua! Hem dinat un picnic al mig d’una pineda ben a la vora del mar i hem tornat cap a l’alberg xino-xano, amb temps suficient per fer un bany al mar per arribar ben refrescats!

Mentrestant el grup de més grans han vibrat jugant en anglès al save the egg, un joc on cada equip ha de construïr un embolcall per protegir un ou que porta el nom d’un monitor. Un cop construïdes, els grups han competit entre ells. Com més punts obtenien, menys fortes eren els cops que havien de suportar els embolcalls. En cas que l’ou superés tots els sotracs sense ser trencat, el grup tenia dret a esclafar-li l’ou al cap d’un monitor…! Hi ha hagut de tot, però uns quants monitors s’han hagut de fer una dutxa en horari poc habitual… :D

A la tarda els rols s’han invertit i els Kids de l’estada han jugat al Save the Egg i els grans han fet l’activitat de vela… I a les 19 tothom a la dutxa!

Ara ens preparem per anar a sopar, i estem ben expectants a saber com avança la situació de les diferents illes del Món que estan en situació crítica per una pujada del mar inesperada. Sort que tenim periodisme en directe de primera qualitat amb connexions en directe, i de ben segur que tindrem moltíssima informació sobre com aconseguir mantenir el nivell del mar a ratlla! 

No podem esperar a veure què passarà aquesta, però us podem avançar que el joc de nit d’avui exigirà que sàpiguen moltes cançons i que posin totes les seves ganes en cantar ben i ben fort!

Us enviem una abraçada des de l’Escala! A vegades us trobem a faltar, però se’ns passa ben de pressa perquè ens moríem de ganes de poder estar aquí, de colònies!

See you tomorrow!

 

Equip de monitors/es