Sumant moments a les colònies de l'Escala!

L'Escala Xanascat | Combinades d'anglès i multiesportives - de de 13 a 16 anys - al
Publicat el

Good evening families!

Sembla mentida però ha passat una setmana sencera, i les colònies s’estan començant a acabar! Abans d’avançar-nos al que ens queda per compartir plegats, toca explicar la intensitat del dia d’avui! 

Per començar, els grups d’anglès hem aprofitat l’últim dia per fer un joc dinàmic en el qual havien de trobar un objecte amagat per l’altre equip amb la dificultat de que si ens atrapava un contrincant de l’equip enemic, havíem de buscar un company que feia de metge perquè ens curés. 
A la tarda, amb la calorada que ens ha fet avui, i seguint les recomanacions del procicat, hem baixat a la platja a remullar-nos i jugar en anglès en un espai més fresc. 

A més a més, avui a les activitats d’esports ha tocat anar a la platja i jugar als Olympic Games! Un seguit de jocs en els quals els diferents grups han hagut de superar proves per separat per veure, després d’aquests dies tan físicament intensos, qui s’havia posat més a to per la resta d’estiu que ens espera!

Ara ens preparem per la disco a l’aire lliure fent-nos una bona dutxa i posant-nos ben estupendos per donar-ho tot i despedir-nos de la manera que mereixen les colònies. 

With all the energy we have left!!!

Ens veiem demà…!!!!!!!

 

Equip de monitors/es