Last day of rotas!!

L'Escala Xanascat | Combinades d'anglès i multiesportives - de de 13 a 16 anys - al
Publicat el

Good Evening! 

Sembla mentida però estem encarant el final de l’estada tot i que sembla que fos just ahir que els nens i nenes de la colònia arribaven a l’Escala.... En tot aquest temps hem pogut cantar sota la llum de les estrelles cançons de bona nit, baixar en ràpel en mig de les roques d’Empúries, remar en Kayak fins a l’Illa del Cargol i meravellar-nos amb la biodiversitat que s’observa sota les aigües de les cales del Potritxol i Les Coves.
Avui a Anglès ha sigut un dia intens, doncs teníem l’agenda ben carregada de competicions per equips i diferents activitats de reflexió. Però al final, l’activitat que més èxit ha tingut ha sigut la d’escoltar, amb música en directe, la cançó de country roads per completar algunes paraules que havien sigut esborrades i, després, acabar l’estona d’anglès cantant la tornada a ple pulmó! Visca la música!
 
Continuem també amb el compte enrere per salvar les diferents illes d’un nivell del mar que no para de pujar… I a més a més, avui a Empúries TV hi ha hagut una desaparició misteriosa que la colònia haurà de resoldre per tal de poder continuar amb la missió que tenen aquests dies…
Per últim, tocarà  relaxar-se pensant en aquests dies que han passat i en les experiències viscudes, i encarar el dia de demà (l’últim sencer!!!) amb la bona energia que mereix! 
Ganes d’explicar-vos com va el dia de demà!!!

Una abraçada :)

Equip de monitors/es