Seguim amb les rotacions espotives a l'Escala!

L'Escala Xanascat | Combinades d'anglès i multiesportives - de de 13 a 16 anys - al
Publicat el

Bona tarda, famílies! Com estem?

Per aquí l'escala seguim a tope en el segon dia de la setmana que portem d'activitats!!! Ahir a la nit vam donar-ho tot amb el codi a la sorra de la platja.

Avui ens hem aixecat amb un dia espectacular. Per tant, hem seguit amb el pla inicial i quatre grups hem seguit amb les rotacions aquàtiques aquest matí i tornar ha gaudir amb un canvi de rotació!!! Avui hem sigut les anxoves que hem fet snorkel i flanqueig, els calamars de la illa del cargol i el caiac, les escopinyes del padel surf i bigsup, i els eriçons del descens del ràpel de l'Escala!!!!

Pel que fa les classes d'anglès segueixen endavant, amb formes jugades i treballant els nostres projects. El grup de les anxoves farem un memory gegant per a que puguin participar la resta de grups. Els Calamars hem començat fent dinàmiques de coneixença i després hem triat que el nostre project serà un musical! Les escopinyes estem preparant un TALENT SHOW. Els Eriçons, representarem una mena d'enigma/ història de misteri que es desenvoluparà a l'alberg de l'Escala.

Després de dinar, a plogut una estona, però això no ens ha impedit fer el taller de preparar el GOT TALENT!!! Avui és la gran nit on podrem ensenyar els nostres talents als altres companys/es.

A lata tarda, pel que fa les activitats esportives hem fet canvi de rotacions i els grups que al matí han fet anglès a la tarda han gaudit de les activitats al mar. amb una mica de vent de tramuntana. 

Durant la tarda els grups de Dofins, hem fet una pluja d’idees i hem decidit fer un tipus de oca amb panyores. Els Catxalots hem farem una cançó sobre l'estada a l'Escala. Les llúdrigues farem una gimcana que serà com una cursa de cotxes entre tutories, on s'aconseguirà avançar fent proves diverses. El grup de Gambes s’ha decidit el project, “teatre sobre un programa de tv anomenat Splash”. Els grups de Catalans, farem com a projecte una gimcana de jocs d'aigua!!!

Ara ja és l'hora de dutxes i en acabar cap a sopar! Aquesta nit es el gran GOT TALENT, on ensenyarem els nostres talents davant de totes i tots 

Fins demà famílies!