Equador de l'Estiu És Teu !!!

L'Escala Xanascat | Combinades d'anglès i multiesportives - de de 13 a 16 anys - al
Publicat el

Bona tarda, famílies!!!

Avui ens hem despertat amb un sol radiant aquí a l'Escala! Al ritme de la música com sempre i amb un mar espectacular per a poder començar les activitats a l'aigua a la magnífica platja que tenim al costat de l'alberg.

Pel que fa a el dia d'avui, els grups del matí han començat fent activitats esportives, amb quatre rotacions les quals tots 4 grups han pogut gaudir durant el mateix matí. En les quatre activitats ens ho hem passat genial i hem pogut disfrutar d'un mar molt pla, esport i els nostres companys/es.

Pel que fa l'estona d'angles, us  deixarem les nostres classes explicades per grups tant de matí com de tarda....

Les Anxoves, hem fet uns jocs en anglès i després hem continuat amb el projecte, ja sabem quines paraules i quins dibuixos sortiran al nostre memory gegant!  Els Calamars, hem fet el guió i hem decidit quines cançons cantarem. Després de fer un snack hem jugat al "pass the word" (passaparaula) i altres jocs en anglès. Les escopinyes, em re-pensat el project i em decidit fer un talent show. Eriçons, hem fet uns jocs d'interpretació i després de l'snack hem escrit el guió i preparat la llista del que necessitem pel project!!! Els Dofins hem fet el projecte de preparar un joc, així que hem anat pensant els reptes, hem fet les fitxes i hem començat el tauler! Els Catxalots, hem fet uns quants jocs a la primera part i ja tenim la lletra del rap i com actuarem, ara falta fer murals i pancartes!!! Les Llúdrigues avui hem fet diferents jocs per a practicar el vocabulari, com l'stop de bus. La segona part de la classe l'hem dedicat a pensar mes en el project i definir les tasques que haurem de fer els següents dies. El grup de les gambes, ens hem dividit per grups i s’han  preparat els guions + les preguntes del seu projectes. El grup de català, avui ha estat un dia de molta aigua refrescant-nos amb jocs d'aigua i preparant després el nostre projecte de jocs d'aigua!!!

Un cop acabats de dinar, hem realitzat el taller de pintar mandalas i concurs d'avions de paper, on hem pogut veure les nostres habilitats artístiques per dissenyar cartells i decorar mandales.

Durant la tarda ha estat al revés i els altres quatre grups la mateixa dinàmica que els grans. Ha estat una passada!!! Tot i que el vent a començat a bufar un mica i això ha fet que estiguéssim més moguts que el matí. L'activitat de caiac i de pàdel surf ha estat modificada per la de bodyboard per tema de seguretat dins l'aigua amb els més petits:)

Ara ja som a les dutxes i arreglant-nos per anar a sopar. Una relaxing night pels més grans i avui és l'esperada nit del gelat amb els més petits, anirem cap al poble passejant mentre veiem la posta de sol i menjem un gelat a la platja del poble.

Us adjuntem unes quantes fotos del dia perquè veieu com de bé ens ho hem passat!!

Una abraçada famílies!