Comença l'esport i l'anglès a l'Escala!

L'Escala Xanascat | Combinades d'anglès i multiesportives - de de 13 a 16 anys - al
Publicat el

Bona tarda famílies!

Després del joc de nit d'ahir a la nit, on vam desxifrar per equips el codi secret dels altres grups, avui ens hem despertat amb molta energia per encarar el segon dia d'aquesta nova setmana!

Amb el dia tant calorós que feia avui, hem omplert cantimplores, ens hem posat crema i gorres i 2 grps de Kids i 2 de teens hem anat cap a la platja a realitzar les activitats esportives de Ràpel, caiac, snorkel i flanqueig! On hem gaudit de la platja i part més emocionant de la setmana. Durant els dos següents dies seguirem amb la mateixa dinàmica alternant activitats. En l'activitat de caiac ha estat molt divertit poder arribar a la illa del cargol, la illa que veiem des de la platja cada dia, a flanqueig poder saltar des de roques a ple mar i després gaudir del fons de la costa brava amb els nostres companys i amb el Ràpel poder descendir de terra acabant a mar gaudint de les vistes del golf de Roses.

Els altres grups, aquest matí han fet a anglès un sistema rotatiu de jocs. Han jugat dues partides del among us en versió vida real, on han hagut de completar unes missions sense ser pillats pels impostors i també han jugat al passa paraula, on han demostrat les seves activitats lèxiques. A la segona part els grups s'han separat i han començat a pensar en el seu PROJECT per poder presentar davant dels altres grups. Ens estan quedat molt i molt interessants. 

Un cop acabats de dinar, hem realitzat el taller de cartells i ja tenim totes les portes amb cartells penjats i identificats, d'aquesta manera tant infants com monitors sabrem on hi ha cadascú.

Durant la tarda els grups que havien fet les classes d'anglès, han sigut qui han començat les activitats de rotacions aquàtiques, seguint gaudint de la mar ben plana que hi havia.

Avui a la tarda tots els grups que han fet esport, han realitzat les mateixes activitats que els grans a la primera part de la tarda i després s'han separat per grups i han avançat en el seu projecte d'anglès.

Ara ja és l'hora de dutxes i després cap a sopar! Ens espera un nou joc de nit a la platja, on haurem de desxifrar el codi secret dels altres grups.

Estem gaudint molt de les colònies, demà us expliquem més coses!

Fins demà families!