Últim dia!

Bona nit, 

Aquí ús deixem les fotos d'avui! 

 

Fins l'any vinent! 

Publicat a

L'últim dia però no menys important!

Bona tarda Families!!!
Això ja s'acaba i no volem!!! Ahir vam anar els KIDS a fer una volta per l'Escala i ens vam comprar un gelat, els TEENS vam fer relaxing night a la platja.

Publicat a

Ja hem passat l'equador de l'estada!

Bona tarda famílies!
Avui ens hem aixecat al ritme de la música com sempre i ens agrada molt, ja que és un moment molt divertit i molt nostre.
La calor i el sol avui han anat a menys en comparació dels dos dies de tantíssima calor que havíem passat.

Publicat a

Un dia increïble

Bona tarda, famílies!
Avui el matí hem començat al ritme de la música com sempre i cada cop ens agrada més!
Continuem igual amb el pla Alfa i avui per sort el dia estava una mica ennuvolat, i ens ha donat una mica de calma.
Els KIDS al matí han fet una rotació massiva on han fet Bigsup, Bodyboard i jocs a la platja. Ha sigut un moment molt divertit i on hem pogut compartir moltes experiències conjuntament. El mar estava molt tranquil i hem pogut gaudir molt del Bigsup.

Publicat a

Seguim amb l'energia a tope!

Bona tardaaaa!
Avui ens hem aixecat amb un dia molt calorós, però sempre amb un somriure!
Al matí les Escopinyes han anat fins a l'illa del cargol amb caiac, on han pogut agafar moltes petxines fent una mica d'snorkel. Les Anxoves han fet l'activitat de Flanqueig i Snorkel on han fet un munt de salts i han vist molts peixos, tomàquets de mar i eriçons. Els Pops han fet l'activitat de paddel surf on han fet un munt de jocs d'equilibris i s'ho han passat súper bé.

Publicat a

Segon dia superat!

Bona tarda, família!
Avui el matí ens hem aixecat al ritme de la música i hem fet un parell de coreos!
Els KIDS al matí han anat a fer les Olimpíades de l'Escala del 2023, on han fet un munt de proves entre grups per veure qui aconseguia més punts han sigut unes olimpíades bastant renyides, però finalment ha guanyat el grup de les Sardines. Els hi ha agradat molt, ha sigut un moment per fer cohesió de grup, on han tingut un espai per conèixer la resta de companys/es i a més a més hem anat fent banyitos a la platja.

Publicat a

Descobrint l'Escala

Bona tarda, famílies!
Avui ha estat el primer despertar a l'Escala!!!
El grup d'Escopinyes, d'Anxoves i Pops al matí han anat caminant fins a Vela per fer l'activitat, on han pujat tots i totes hi han gaudit moltíssim fent la ruta. Mentre que els Teens estaven fent l'activitat de Discovering a l'Escala.
Després de dinar el grup de Gambes, de Dofins i de Catxalots han fet l'activitat de Vela on han pujat tots i totes hi han gaudit molt. Han sigut unes expertes i experts en saber navega.

Publicat a

Benvinguts i Benvingudes a l'Escala

Benvinguts i Benvingudes a l'Escala!
Ara sí! Ja ho podem dir tots i totes junts! Ja han començat l'estada Combinades a l'Escala que tant estaven esperant!
Segurament, aquests últims dies els nervis dels vostres fills i filles han anat augmentant a mesura que s'acostava el dia d'avui.
Bé, no ens volem enrotllar gaire més. Ara per ara us diem que ja teniu a tots i totes instal·lades a les seves habitacions, coneixent els monitors/es i els seus companys/es.

Publicat a