Sumant moments i experiències a l'Escala

L'Escala Xanascat | Combinades d'anglès i multiesportives - de de 13 a 16 anys - al
Publicat el

Good Evening! 

Sembla mentida però estem encarant el final de l’estada tot i que sembla que fos just ahir que els nens i nenes de la colònia arribaven a l’Escala.... En tot aquest temps hem pogut cantar sota la llum de les estrelles cançons de bona nit, baixar en ràpel en mig de les roques d’Empúries, remar en Kayak fins a l’Illa del Cargol i meravellar-nos amb la biodiversitat que s’observa sota les aigües de les cales del Potritxol i Les Coves.

També hem tingut temps d’aprendre anglès posant a punt uns projects que presentarem demà, i pels quals hi ha moltes emocions per a fer-ho en públic. Avui ha sigut intens, doncs s’havien de posar a punt els últims preparatoris: polir alguns dels paràgrafs de la cançó que un dels grups ha estat preparant, plastificant les targetes del memory que ha construït un dels grups i assajant una vegada rere altra les obres que dos grups han preparat. Doblegeu els dits amb nosaltres perquè demà ningú s’oblidi de la frase que s’ha de dir. 

Aquesta nit sabrem si finalment hem aconseguit aturar la pujada del mar amb les diferents puntuacions que els grups han obtingut. Tot i que no sabem com estaran les coses a la redacció d’Empúries TV, després de la revelació d’ahir a la nit: El Paco, presentador i codirector de la cadena, va ser descobert com a culpable de la desaparició de la Guillermeta i el Charlie, per no fer, a parer seu, prou bé la seva feina… 

Per últim, tocarà  relaxar-se pensant en aquests dies que han passat i en les experiències viscudes, i encarar el dia de demà (l’últim sencer!!!) amb la bona energia que mereix! 

Ganes d’explicar-vos com va el dia de demà!!!

Una abraçada :)

Equip de monitors/es