Last day of activities!

L'Escala Xanascat | Combinades d'anglès i multiesportives - de de 13 a 16 anys - al
Publicat el

Good evening families!

Sembla mentida però ha passat una setmana sencera, i les colònies s’estan començant a acabar! Abans d’avançar-nos al que ens queda per compartir plegats, toca explicar la intensitat del dia d’avui! 

Per començar, tots els grups han presentat els projects! Hi ha hagut de tot i per a tots els gustos! 
Durant el matí hem escoltat una versió de la popular cançó Lemon Tree de la qual n’hem canviat la lletra per a que plasmès bé aquests dies de summercamp i hem vist una representació d’un Got Talent en el qual el jurat i quatre mestres de cerimònia espectaculars han observat diferents actuacions de papiroflèxia, dansa i circ, i n’han valorat el guanyador.

A la tarda, uns grups han representat una simulació d’una copa de nacions amb comentaristes, àrbitres i un seguit d’incidents sorprenents que han acabat desembocant en un desenllaç inesperat. També hi ha hagut temps per jugar al joc de memory que ha preparat un dels grups amb molta dedicació.

A més a més, avui a les activitats d’esports ha tocat anar a la platja i jugar als Olympics Games! Un seguit de jocs en els quals els diferents grups han hagut de superar proves per separat per veure, després d’aquests dies tan físicament intensos, qui s’havia posat més a to per la resta d’estiu que ens espera!

Ara ens preparem per la disco a l’aire lliure fent-nos una bona dutxa i posant-nos ben estupendos per donar-ho tot i despedir-nos de la manera que mereixen les colònies. 

With all the energy we have left!!!

Ens veiem demà…!!!!!!!

 

Equip de monitors/es