Ens divertim a l'Escala

L'Escala Xanascat | Combinades d'anglès i multiesportives - de de 13 a 16 anys - al
Publicat el

Good afternoon everyone!

 

Continuem amb les colònies! Després de la súper excursió d’ahir, avui teníem ganes de començar les activitats tan d’esport com d’anglès que farem els següents dies! Pel que fa als esports, hem anat a la platja i hem exercitat l’equilibri a l’aigua de valent, fent tentines amb el Body Board, el Paddle Surf i el Big Sub, caient a l’aigua de tant en tant tot fent-nos uns bons tips de riure. El temps ens ha acompanyat, tot i que feia una mica de tramuntana, excusa perfecta per atribuir al vent alguna manca d’equilibri.

Al migdia hem fet baixar el dinar a la pineda tot pintant els cartells que cobriran les nostres habitacions! Han quedat cartells súper xulos demostrant ser uns autèntics artistes!

A anglès hem arrencat amb molta energia jugant al Captain’s Coming! Un joc ben divertit però molt trampós, en el qual quedar eliminat pot ser qüestió de moviments mil·limètrics! Hem continuat pensant amb els projectes amb els quals estarem treballant aquests dies, tot aprofundint en la coneixença i cohesió dels grups, ja que per a fer-los en tants poc temps haurem d’anar tots a l’una. També hem fet diferents activitats de discussió per posar en pràctica la llengua i tirar-nos de cap a la piscina amb el seu ús i hem acabat fent una reflexió sobre els Grecs que van viure fa més de 2000 anys just al costat d’on som nosaltres.

Després de la dutxa de rigor i el sopar, tocarà veure com evoluciona l’estat de les costes de les diferents illes arreu del planeta que es troben en situació crítica! Empúries Televisió ens informarà de l’Última Hora en connexions en directe, i veurem, Observant les puntuacions dels diversos grups al llarg del dia, si hem pogut començar a evitar la pujada dels nivells del mar. A continuació tancarem el dia fent el sempre esperat joc de nit i de seguida arribarà el moment de cantar una cançó i anar-nos-en a dormir per descansar per les super activitats que ens esperen el dia de demà!

 

Big hugs!
 

Equip de monitors/es.