Això és un no parar!

L'Escala Xanascat | Combinades d'anglès i multiesportives - de de 13 a 16 anys - al
Publicat el

Hello everyone! 

Ja hem traspassat l’equador de l’estada, les noves amistats comencen a quallar i a partir d’ara les colònies s’acceleren d’una manera que fa vertigen! Així doncs estem aprofitant cada moment que tenim per riure i passar-nos-ho la mar de bé amb les persones que hem conegut aquests dies i que estan fent que l’estada sigui inoblidable. 

Continuem amb les activitats d’esport de Ràpel, Snorkel i Kayak per grups de convivència. El grup d’Snorkel ha tornat avui especialment meravellat per la claror de l’aigua d’avui, que feien de les platges d’Empúries un paratge encara més espectacular del que normalment és.  El mateix han comentat els grups de Kayak i Ràpel... Mel per als sentits! 

L’anglès continua a tota velocitat. Ara sí, els projectes comencen a estar definits i hi comencen a haver-hi nervis per a presentar-los davant d’altres grups. També hem tingut temps de fer un exercici de reflexió sobre les colònies i hem jugat al Stop the Bus! Un joc espectacular en que diferents equips busquen paraules dins de categories predetirmandes que comencin per una lletra que es diu al principi de cada ronda.  Tot un repte! 

Continuem també amb el compte enrere per salvar les diferents illes d’un nivell del mar que no para de pujar… I a més a més, avui a Empúries TV hi ha hagut una desaparició misteriosa que la colònia haurà de resoldre per tal de poder continuar amb la missió que tenen aquests dies…

Tot plegat molt emocionant, us seguirem mantenint informats!

Ja veieu que no parem, i demà més i millor!!! 

Petons!!!