Últim dia de rotacions i classes d'anglès!

L'Escala Xanascat | Combinades d'anglès i multiesportives - de de 13 a 16 anys - al
Publicat el

Bona tarda famílies!

 

Com esteu? Nosaltres per aquí super bé!

 

Els kids aquest matí hem fet les últimes activitats esportives que ens quedaven per fer. Ens ha fet molt bon dia i molt bona mar, així doncs, les hem pogut gaudir bé. A la tarda hem estat una estona assajant el projecte i hem acabat de polir els últims detalls. Perquè sabeu que? Demà és el dia de la presentació final, quins nervis!

Després de berenar alguns hem continuat fent els projects i d’altres hem jugat a diferents jocs. Estan tots i totes molt il·lusionats amb el seu propi projecte.

Els grups de grans al matí hem acabat d’assajar i polir els projectes i després de l’snack hem aprofitat per a jugar a alguns jocs entre nosaltres, acabant de cohesionar els grups. Per la tarda, hem acabat de fer les activitats que ens quedaven pendents a fer.

 

Aquesta nit, el grup de grans anirem a fer una passejada fins el poble de l’Escala veient la posta de sol i prendrem un gelat, mentre el grup de petits ens quedarem a l’alberg fent la relaxing night, així podrem descansar una mica amb tècniques de relaxació.

 

Ja va quedant poc... estem molt feliços i envoltats i envoltades d’una gran família.

 

Fins demà!