Seguim amb les rotacions espotives a l'Escala!

L'Escala Xanascat | Combinades d'anglès i multiesportives - de de 13 a 16 anys - al
Publicat el

Bona tarda, famílies! Com estem?

Per aquí l'escala seguim a tope en el segon dia de la setmana que portem d'activitats!!! Ahir a la nit vam donar-ho tot amb el codi a la sorra de la platja.

Avui ens hem aixecat amb un dia espectacular. Per tant, hem seguit amb el pla inicial i el grup dels kids hem seguit amb les rotacions aquàtiques aquest matí i tornar ha gaudir amb un canvi de rotació!!! Avui hem sigut les anxoves que hem fet snorkel i flanqueig, els calamars de la illa del cargol i el caiac, les escopinyes del padel surf i bigsup, i els eriçons del descens del ràpel de l'Escala!!!!

Els grups dels Teens, hem jugat al One Minute to Win, un joc competitiu per equips sempre amb anglès, així hem pogut jugar i aprendre l'idioma entre tots els grups dels més petits. Un cop acabat l'snack, hem seguit amb els nostres projects que ja comencen a agafar colo de cara a la presentació de divendres.

Després de dinar, a plogut una estona, però això no ens ha impedit fer el taller de preparar el GOT TALENT!!! Avui és la gran nit on podrem ensenya els nostres talents als altres companys/es.

Durant la tarda els grups dels Teens han sigut qui han començat les activitats de rotacions aquàtiques, continuant gaudint de la mar ben plana que hi havia. Tot i això, per culpa de la tramuntana no hem pogut anar a l'illa del cargol amb els caiacs.

Avui a la tarda tots els grups de kids han fet les mateixes activitats que els petits al matí durant la primera part de la tarda. Després s'han separat per grups i han avançat en el seu projecte.

Ara ja és l'hora de dutxes i en acabar cap a sopar! 

Fins demà famílies!