Inici de les rotacions de mar i projects!

L'Escala Xanascat | Combinades d'anglès i multiesportives - de de 13 a 16 anys - al
Publicat el

Bona tarda, famílies! Com estem?

Avui ens hem aixecat amb un sol radiant i el grup dels teens hem estrenat les rotacions aquàtiques aquest matí de ràpel, Snorkel i flanqueig litoral, caiac i pàdel surf + big sup (un pàdel gegant). Ens esperen 4 dies d'esports aquàtics combinats amb anglès i cada dia matí i tarda anirem fent canvis d'activitats en les quals participem. Els del caiac, hem pogut arribar a l'illa del cargol i un cop allà poder fer l'snack de mig matí rodejats d'aigua. Pel que fa a el grup del ràpel, en ser tan ràpids en descendir, hem pogut acabar el matí amb jocs a la platja i una refrescada pel mig. El grup de l'snorkel hem pogut gaudir de tot el fons de la costa de l'escala gràcies al bon temps que feia, i per últim, els de pàdel i bigsup, hem gaudit de jocs d'equilibri i cooperatius dins el mar i sobre una taula.

Mentrestant, els grups de Kids s'han quedat a l'alberg estrenant les classes d'anglès, on la meitat del matí hem fet jocs de coneixença per perdre les vergonyes i habituar-nos a la llengua. Després de l'snack, cada grup a definit i pensat el PROJECT que exposaran l'últim dia davant de tots els companys/es.

Després de dinar, hem fet el taller de cartells, on hem construït un cartell per la porta de l'habitació amb els nostres noms. Així monitors i companys podran localitzar la nostra habitació.

Durant la tarda els grups dels Kids han sigut qui han començat les activitats de rotacions aquàtiques, continuant gaudint de la mar ben plana que hi havia.

Avui a la tarda tots els grups de Teens han fet les mateixes activitats que els petits al matí durant la primera part de la tarda. Després s'han separat per grups i han avançat en el seu projecte.

Ara ja és l'hora de dutxes i anem cap a sopar! Aquesta nit ens toca jugar al Codi, un joc de nit que farem a la platja i haurem de desxifrar el codi secret dels altres equips!!!

Demà us expliquem més famílies! Una abraçada!

Fins demà!