Equador de l'Estiu És Teu !!!

L'Escala Xanascat | Combinades d'anglès i multiesportives - de de 13 a 16 anys - al
Publicat el

Bona tarda, famílies!!!

Avui ens hem despertat amb un sol radiant aquí a l'Escala! Al ritme de la música com sempre i amb un mar espectacular per a poder començar les activitats a l'aigua a la magnífica platja que tenim al costat de l'alberg.

Pel que fa a el dia d'avui, els grups de Teens han començat fent activitats esportives, amb quatre rotacions les quals tots 4 grups han pogut gaudir durant el mateix matí. En les quatre activitats ens ho hem passat genial i hem pogut disfrutar d'un mar molt pla, esport i els nostres companys/es.

 

Pel que fa l'estona d'angles, us  deixarem les nostres classes explicades per grups:

Anxoves hem fet primer el joc del penjat amb frases de temàtica "estiu". Després hem jugat al killer. El projecte ha quedat molt ben definit, fan un ball amb una cançó en anglès i un jurat que ho presenta

CALAMARS: Donada la gran motivació dels nens i nenes en vers el projecte, avui hem dedicat les 3 hores de classe a fer-lo. La primera part de la sessió l'hem dedicat a redactar tot el guió. Després de l'snack, hem fet tot l'attezzo i objectes que necessitarem per la película. 

ESCOPINYES: Hem començat amb el project, ja tenim molta cançó avançada i a més tenim tbe part del ball. Després de l'snack hem jugat al penjat on estaven molt motivats.

ERIÇONS: Hem fet l'activitat del "wolf", amb un paper a l'esquena han escrit una paraula que els definia i el project que es una película ja tenen tot el guio i ja saben com es vestiran per gravar-la!!!!

Un cop acabats de dinar, hem realitzat el taller de pintar mandales i concurs d'avions de paper, on hem pogut veure les nostres habilitats artístiques per dissenyar cartells i decorar mandales.

Durant la tarda ha estat al revés i els Kids ens hem posat l'armilla i hem cap al mar a gaudir de les activitats esportives amb la mateixa dinàmica que els grans. Ha estat una passada!!! Tot i que el vent a començat a bufar un mica i això ha fet que estiguéssim més moguts que el matí.

Els Teens, 

DOFINS: Hem començat amb el project, hem acabat ja tota la cançó i hem pensat com fer els instruments. Després hem fet una activitat d'escriure coses bones dels companys/companyes i despres hem fet una estineta del joc de la mitja taronja.

CATXALOTS: hem acabat la preparació del projecte, que consisteix en un viatge per diferents països en forma de gimcana. En grups han fet un guió en anglès i han preparat l'ambientació pel seu país amb cartolines, attrezzo i disfresses.

LLUDRIGUES: Hem començat fent projecte, acabant amb l'atrezzo i la decoració dels "LludriGames". Després de l'snack hem fet un debat en anglès i tothom ha participat molt.

GAMBES: Hem començat fent un debat d’anglès a la pineda. Per practicar les nostres habilitats sofistes, hem decidit a sorts qui argumentaria a favor, qui en contra, i qui seria el jutge. Ha sigut un debat apassionat i tothom ha participat i ha trobat un rol on s’ha sentit còmode. Després del snack hem seguit amb l’attrezzo del projecte. Hem estat totes concentrades, escoltant música mentre deixàvem sortir la nostra vena creativa.

Ara ja som a les dutxes i arreglant-nos per anar a sopar. Una relaxing night pels més grans i avui és l'esperada nit del gelat amb els més petits, anirem cap al poble passejant mentre veiem la posta de sol i menjem un gelat a la platja del poble.

Us adjuntem unes quantes fotos del dia perquè veieu com de bé ens ho hem passat!!

Una abraçada famílies!