Dia de vela a l'Escala!

L'Escala Xanascat | Combinades d'anglès i multiesportives - de de 13 a 16 anys - al
Publicat el

Bona tarda famílies!

Avui ha estat el primer despertar a l'Escala, i hem volgut assegurar-nos que estiguis ple d'energia. Per tant, em començat el dia al ritme de la música fent un zumba per activar-nos.

Pel que fa a el matí els Teens hem estrenat les activitats esportives anant a fer Vela! Sortint de l'alberg i caminant tot el passeig marítim de l'escala fins al Club Nàutic amb unes imatges privilegiades de tot el golf de Roses. Un cop allà, ens hem dividit en dos grups i hem navegat amb els nostres companys/es aprofitant el vent de tramuntana mentre la resta de grup estava a la platja fent activitats i refrescant-se. Un cop acabat hem rotat d'aquesta manera tothom ha gaudit de tot.

Mentrestant, els grups de Kids han anat cap al poble de l'Escala on han fet un Discobery pel centre de l'Escala, on havien de respondre una sèrie de preguntes sobre la zona en la qual estem a través de la gent que anaven trobant i descobrint diversos racons.

Quan ha sigut l'hora de dinar, ens hem trobat Teens i Kids a la pineda del Club Nàutic, on hem dinat tots plegats de pícnic amb els nostres companys.

A la tarda hem fet canvi de rotacions i els més petits han gaudit de la Vela mentre els més grans han pogut fer el Discovery!!!!

Ara ens estem dutxant i descansant a les habitacions abans de baixar cap a sopar. Aquesta nit ens toca el primer joc de nit, que el realitzarem a la platja amb el gran FUROR NIGHT. Un joc on ballarem i cantarem cançons de diferents temàtiques competint amb la resta de grups de les colònies.

Ha estat un primer dia molt intens, demà us expliquem més coses de la nostra experiència!!!

Goodbye families!