Últim dia!

Publicat el

Good evening families!

 

Sembla mentida però ha passat una setmana sencera, i les colònies s’estan començant a acabar! Abans d’avançar-nos al que ens queda per compartir plegats, toca explicar la intensitat del dia d’avui! 

Per començar, tots els grups han presentat els projects! Hi ha hagut de tot i per a tots els gustos!  Un escape room de terror molt ben aconseguit,  una obra de teatre que representava una volta al Món d’un equip jugant a diferents esports que ha acabat amb el cant d’una cançó de victòria creada especialment per l’ocasió, una cançó sobre el summercamp canviant la lletra d’una cançó molt coneguda per tothom; Friends de Marhmellow i una representació d’una història fantàstica que ens ha deixat a tots bocabadats. 

A més a més, avui a les activitats d’esports ha tocat anar a la platja i jugar als Olympics Games! Un seguit de jocs en els quals els diferents grups han hagut de superar proves per separat per veure, després d’aquests dies tan físicament intensos, qui s’havia posat més a to per l’estiu que ara ens espera!

Ara ens preparem per la disco a l’aire lliure fent-nos una bona dutxa i posant-nos ben estupendos per donar-ho tot i despedir-nos de la manera que mereixen les colònies. 

With all the energy we have left!!!

Ens veiem demà…!!!!!!!

 

Equip de monitors/es