Equador d'estada

Publicat el

Hello everyone! 

 

Ja hem traspassat l’equador de l’estada, les noves amistats comencen a quallar i a partir d’ara les colònies s’acceleren d’una manera que fa vertigen! Així doncs estem aprofitant cada moment que tenim per riure i passar-nos-ho la mar de bé amb les persones amb les que hem conegut aquests dies i que estan fent que l’estada sigui inoblidable. 

Continuem amb les activitats d’esport de Ràpel, Snorkel i Kayak per grups de convivència. El grup d’Snorkel ha tornat avui especialment meravellat per la claror de l’aigua d’avui, que feien de les platges d’Empúries un paratge encara més espectacular del que normalment és.  El mateix han comentat els grups de Kayak i Ràpel... Mel per als sentits! 

L’anglès continua a tota velocitat. Ara sí, els projectes comencen a estar definits i hi comencen a haver-hi nervis per a presentar-los davant d’altres grups. Per aguditzar la concentració, hem fet una activitats en la qual simulàvem que ens trobàvem en un camp de mines i els infants i joves havien de trobar quines rajoles del pati interior tenien mines i esquivar-les fent preguntes en anglès. Tot un repte! 

Finalment, avui durant el taller de després de dinar, hem estat molt molt distrets perquè podíem construir els nostres propis malabars, fer polseres, posar a prova el nostre equilibri amb la Slikline i finalment hem cantat tots junts la cançó que ahir vam fer tota la colònia sobre aquests dies tan especials... 

Ja veieu que no parem, i demà més i millor!!! 

Petons!!!

Equip de monitors/es