Aventura i diversió a l'Escala

Publicat el

Good afternoon families, friends and fans of this blog!

 

Ens hem aixecat amb les piles carregadíssimes per sortir a fer les activitats d’esport! Hem anat a la platja i exercitat l’equilibri a l’aigua amb el Body Board, el Paddle Surf i el Big Sub. El temps s’ha plantejat magnífic i molt típic de l’Escala: Dia serè amb sol càlid acompanyat d’una tramuntana persistent però no prou forta per arribar a ser molesta. Tot i que si que ha contribuït una mica a que caiguéssim de dalt del Big Sub de cap a l’aigua!!!

Amb l’anglès hem fet diferents dinàmiques de cohesió de grup per anar a la vegada i funcionar com un rellotge perquè quedin uns projectes magnífics. També alguns grups hem resolt un enigma que semblava difícil però que trencant-nos-hi les banyes, hem pogut solucionar (us el deixem a les famílies per si voleu entretenir-vos-hi una estona!):

First think of the person who lives in disguise,
Who deals in secrets and tells naught but lies.
Next, tell me what's always the last thing to mend,
The middle of middle and end of the end?
And finally give me the sound often heard,
During the search for a hard-to-find word.
Now string them together and answer me this,
Which creature would you be unwilling to kiss?

I, finalment hem pensat sobre quin projecte representarem davant dels companys l’últim dia. Han sortit coses la mar d’interessants!

Hi ha nervis a l’alberg sobre quants punts hauran aconseguit cada una de les colles pokémon per poder derrotar els enemics que amenacen l’entorn privilegiat que ens rodeja. Farem recompte aquesta nit, haurem de veure si són suficients! And that’s a wrap up! Fins demà! :)

 

Equip de monitors/es.