Últim dia mar i de projects!

L'Escala Xanascat | Combinades d'anglès i multiesportives - de de 13 a 16 anys - al
Publicat el

Bona tarda, famílies! Com estem?

Per aquí estem molt il·lusionats amb l'últim dia de rotacions de mar. Tot i que ahir vam haver d'anul·lar la sortida a fer el gelat a causa de la pluja que hi va haver i les fortes ventades.

Avui ens hem despertat amb un sol radiant i molt de vent de tramuntana. Els grups dels Kids aquest matí hem pogut realitzar les activitats d'snorkel i de ràpel amb normalitat, tot i que el grup de caiac només hem pogut anar fins al final de les boies, ja que per les fortes correns hem decidit no anar cap a l'illa del caragol.

Els grups d'anglès de teens, han perfeccionat i acabat de planejar la presentació del seu Project en anglès, i també fent l'últim assaig perquè demà tot surti superbé!!!!

Després de dinar, hem fet el taller de polseres, on ens hem fet alguns detalls entre companys per a recordar sempre l'estada a l'Escala.

Durant la tarda el vent de tramuntana també ens ha impedit fer amb normalitat l'activitat de caiac, per tant hem estat entrant amb un monitor per parelles, d'aquesta manera, tot i el fort vent hem pogut gaudir de la sensació del caiac mentre la resta de grup gaudia les onades amb els bodyboards!!!

Avui a la tarda tots els grups de Kids també han acabat de preparar el projecte d'anglès per demà!
Estem una mica nerviosos, ja que l'haurem de presentar davant de la resta de companys!!!

Ara ja és l'hora de dutxes i en acabar cap a sopar! Avui si que marxarem a fer gelat, hi anirem tots junts grans i petits i xalarem de les vistes i l'encant del Poblet de l'Escala!!!!

Ja queda menys per retrobar-nos famílies, estem acabant d'exprimir al màxim aquesta experiència inoblidable!!!

Fins demà!