Rotacions aquàtiques i més anglès!

L'Escala Xanascat | Combinades d'anglès i multiesportives - de de 13 a 16 anys - al
Publicat el

Bon dimarts famílies!

Després del joc de nit d'ahir a la nit, on vam desxifrar per equips el codi secret dels altres grups, avui ens hem despertat amb molta energía per encarar el segon dia d'aquesta nova setmana!

Amb el dia tant calorós que feia avui, hem omplert cantimplores, ens hem posat crema i gorres i els grups de Kids hem anat cap a la platja a realitzar les activitats esportives de Ràpel, caiac, snorkel i flanqueig! On hem gaudit de la platja i part més emocionant de la setmana. Durant els dos següents dies seguirem amb la mateixa dinàmica alternant activitats. En l'activitat de caiac ha estat molt divertit poder arribar a la illa del cargol, la illa que veiem des de la platja cada dia, a flanqueig poder saltar des de roques a ple mar i després gaudir del fons de la costa brava amb els nostres companys i amb el Ràpel poder descendir de terra acabant a mar gaudint de les vistes del golf de Roses.

Avui al matí tots els grups dels grans han jugat al Pandèmic junts. Han hagut de recollir sobres on a dins hi havia reptes per aconseguir punts que permetien saltar de país en país per eliminar els virus que hi havia repartits pel mapa del món. Han gaudit moltíssim de l'activitat.

Després s'han separat per grups i han avançat en el seu projecte. Els Balenes han fet la normativa de les seves olimpíades, els Catxalots han pensat els jocs de pistes que volen fer i els Dofins han pensat el script pel seu vídeo promocional de les colònies.

Després de dinar, hem tingut l'estona de tallers on, hem començat a fer assajos per la nit perquè sabeu que...? Aquesta nit farem un Got Talent on tindrem la gran oportunitat d'ensenyar els nostres meravellosos talents als altres companys!

Durant la tarda els grups dels Teens han sigut qui han començat les activitats de rotacions aquàtiques, seguint gaudint de la mar ben plana que hi havia.

Avui a la tarda tots els grups de Kids han realitzat les mateixes activitats que els grans a la primera part de la tarda i després s'han separat per grups i han avançat en el seu projecte. Les anxoves han acabat la maqueta i han fet els animals marins, està quedant xulíssim, els Calamars han fet un check de les proves que havien pensat pel scape room i els Eriçons han pensat els jocs pel joc de pistes.

Ara ja és l'hora de dutxes i després cap a sopar! Avui ensenyarem els nostres talents en el gran GOT TALENT L'ESCALA '22!!!

Fins demà families!