Equador de l'Estiu És Teu !!!

L'Escala Xanascat | Combinades d'anglès i multiesportives - de de 13 a 16 anys - al
Publicat el

Bona tarda, famílies! Com estem?

Per aquí l'escala comencem a estar ben cansat després del ritme que portem d'activitats!!! Ahir a la nit vam donar-ho tot amb el Got Talent...

Avui ens hem aixecat amb el cel tapat, però tot i això feia moltíssima calor. Per tant, hem seguit amb el pla inicial i el grup dels teens hem seguit amb les rotacions aquàtiques aquest matí. On els del caiac hem pogut arribar a la illa del cargol i un cop allà poder fer l'snack de mig matí rodejats d'aigua. Pel que fa a el grup del ràpel, al ser tant ràpids al descendir, hem pogut acabar el matí amb jocs a la platja i una refrescada pel mig. I per últim, el grup de l'snorkel hem pogut gaudir de tot el fons de la costa de l'escala gràcies al bon temps.

Els grups dels Kids, hem jugat al One Minute to Win, un joc competitiu per equips sempre amb anglès, així hem pogut jugar i aprendre l'idioma entre tots els grups dels més petits. Un cop acabat l'snack, hem seguit amb els nostres projects que ja comencen a agafar colo de cara a la presentació de divendres.

Després de dinar, a plogut una estona, però això no ens ha impedit fer el taller de decorar mandales i el concurs d'avions de paper que tenim preparat per aquest migdia.

Durant la tarda els grups dels Kids han sigut qui han començat les activitats de rotacions aquàtiques, continuant gaudint de la mar ben plana que hi havia. Tot i això, per culpa de la pluja que ha caigut al migdia, hem anul·lat l'activitat de ràpel, ja que estava tota la superfície mullada. Aquest grup ha pogut gaudir d'una excursió cap a les runes d'Empúries i una visita al poble, acabant amb un bany a la platja!!!

Avui a la tarda tots els grups de Teens han fet les mateixes activitats que els petits al matí durant la primera part de la tarda. Després s'han separat per grups i han avançat en el seu projecte.

Ara ja és l'hora de dutxes i en acabar cap a sopar! Avui els grups de KIDS anirem al poble de l'escala, des d'on veurem la posta de sol i més tard farem un gelat amb els nostres companys.

Fins demà famílies!