Dia de Vela a l'Escala!

L'Escala Xanascat | Combinades d'anglès i multiesportives - de de 13 a 16 anys - al
Publicat el

Bona tarda families!

Avui ha estat el primer despertar a l'Escala, i hem volgut assegurar-nos que estigues ple d'energía. Per tant, em començat el dia al ritme de la música fent un zumba per activar-nos.

Pel que fa el matí els Teens hem estrenat les activitats esportives anant a fer Vela! Sortint de l'alberg i caminant tot el passeig marítim de l'escala fins el Club Nàutic amb unes imatges privilegiades de tot el golf de Roses. Un cop allà, ens em dividit en dos grups i hem navegat amb els nostres companys/es aprofitant el vent de tramuntana mentre la resta de grup estava a la platja fent activitats i refrescant-se. Un cop acabat hem rotat d'aquesta manera tothom ha gaudit de tot.

Mentrestant, els grups de Kids s'han quedat al alberg estrenant les classes d'anglès, on la meitat del matí hem fet jocs de coneixença per perdre les vergonyes i habituar-nos a la llengua. Després de l'snack, cada grup a definit i pensat el PROJECT que exposaran l'últim dia davant de tots els companys/es.

Anxoves farà una maqueta d'animals marins amb unes fitxes informatives i uns mapes.

Calamars han decidit fer una gimcana pels altres grups amb temàtica dels zombies.

Eriçons ens prepararan un Scape Room amb una temàtica encara per definir.

Després de dinar, com que els Kids han tingut de marxar ben d'hora cap a fer Vela amb la mateixa dinàmica que els grups dels grans. Avui no hem pogut realitzar el taller del migdia, així que demà a l'hora del taller del migdia farem els cartells per identificar les nostres habitacions.

Els Teens, aquesta tarda han començat també amb les classes d'anglès. Han trencat el gel realitzant jocs i han començat a fer pluja d'idees per definir projectes. Tot i que els grups dels grans, encara no s'han acabat de decidir i els definiran en la pròxima sessió d'angles que serà demà al matí.

Ara ens estem dutxant i descansant a les habitacions abans de baixar cap a sopar. Aquesta nit ens toca el primer joc de nit, que el realitzarem a la platja amb el gran FUROR NIGHT. Un joc on ballarem i cantarem cançons de diferents temàtiques competint amb la resta de grups de les colònies.

Ha estat un primer dia molt intens, demà us expliquem més coses de la nostre experiència!!!

Goodbye families!