Començen les activitat esportives a l'Escala!

L'Escala Xanascat | Combinades d'anglès i multiesportives - de de 13 a 16 anys - al
Publicat el

Bona tarda famílies!!!

Avui ens hem despertat amb un sol radiant aquí a l’Escala! Al ritme de la música com sempre i amb un mar espectacular per a poder començar les activitats a l'aigua a la magnífica platja que tenim al costat de l'alberg.

Pel que fa el dia d'avui, els grups de Teens han començat fent activitats esportives, amb tres rotacions les quals tots 3 grups han pogut disfrutar durant el mateic matí. Un tastet de cada una: Pàdel Surf, bodyboard i BigSup(un padel surf enorme). En les tres activitats ens ho hem passat genial i hem pogut disfrutar d'un mar molt pla, esport i els nostres company/es.

Els grups dels Kids aquest matí han fet a anglès un sistema rotatiu de jocs. Han jugat dues partides del among us en versió vida real, on han hagut de completar unes missions sense ser pillats pels impostors i també han jugat al passa paraula, on han demostrat les seves activitats lèxiques. A la segona part els grups s'han separat i han avançat el seu PROJECT per poder presentar davant dels altres grups. Ens estan quedat molt i molt interessants.

Un cop acabats de dinar, hem realitzat el taller de cartells i ja tenim totes les portes amb cartells penjats i identificats, d'aquesta manera tant infants com monitors sabrem on hi ha cadascú.

Durant la tarda ha estat al revés i els Kids ens hem posat l'armilla salvavides i ens hem anat cap al mar a gaudir de les activitats esportives amb la mateixa dinàmica que els grans. Ha estat una passada!!!

Els Teens, han fet anglès amb la mateixa dinàmica que els petits al matí amb algunes complicacions més en els jocs i amb més nivell.

Ara ja som a les dutxes i arreglant-nos per anar a sopar. Un nou joc de nit ens espera i estem molt il·lusionats de veure que ens han preparat els monitors!!!

Us adjuntem unes quantes fotos del dia perquè veieu com de bé ens ho hem passat!!