Dia d'excursió!!!

La Molina Xanascat | Combinades d'anglès i multiesportives - de de 13 a 16 anys - al
Publicat el

Bona tarda a tothom!

Avui ha sigut un dia molt especial ja que hem marxat tots d’excursió pel Parc Natural del Cadí-Moixeró! Hem pujat fins les pistes d’esquí de La Molina i tot i la calor i el cansament hem arribat tots fins amunt on ens esperava una sorpresa! Després de recuperar energies, hem anat a fer el mico per un circuit de cordes al mig d’un bosc! Ha sigut molt divertit i tots i totes hem superat el circuit amb molt d’èxit! 

Seguidament, hem dinat tots junts al mig de la natura i hem estat fent jocs abans d’anar tornant cap a l’alberg. De camí de tornada, hem fet una ruta d’exploradors analitzant les traces d’animals i descobrint la fauna i la flora de la zona. La ruta ha sigut molt interessant i hem après una mica més sobre la immensa natura que ens envolta! 

Finalment, hem arribat a l’alberg molt cansats i amb molta gana per sopar i ara acabarem el dia fent una nit de relaxació sota les estrelles! 

En definitiva, ha sigut un dia molt xulo i divertit on ens ho hem passat molt bé i que creiem que sempre recordarem tots i totes!

Bona nit famílies i fins demà!