Que el ritme no pari!

La Molina Xanascat | Combinades d'anglès i multiesportives - de de 13 a 16 anys - al
Publicat el

Hi everyone!

Avui ens hem aixecat amb molt de ritme encara que el dia no ens ha acompanyat, però aquí no ens para ni la pluja! 

Els teens el matí no han pogut fer les activitats de BTT ni escalada + slackline, perquè estava plovent i no podíem fer activitats outdoor. Però han fet un SÚPER MINUTE TO WIN!!! Els hauríeu d’haver vist com han gaudit de cada una de les proves que se li plantejaven, quin ambient! Durant tota l'activitat s'escoltava riures, aplaudiments i crits d'ànims per donar forces els seus companys i companyes. Hem treballat també de competitivitat sana. 

Els kids a la tarda tampoc han pogut fer les activitats de BTT ni escalada + slackline, perquè ha plogut molt més que el matí i hem hagut de fer també el MINUTE TO WIN!!!

Semblaven uns autèntics concursants de televisió, amb el seu nom i el crit de guerra han començat a fer diferentes proves. Tots els nens i nenes han participat i ho han donat tot. Cooperació, enginy i les habilitats que tenien han fet quela tarda fos una bomba.

Avui les activitats d'anglès han anat totes fenomenal! Els Cultivadors han seguit avançant amb el seu projecte, estan enllestint la cançó que han inventat i se l'estan memoritzant! També han preparat decoració pel seu show musical i han jugat en anglès! El grup dels Grimpadors també han tingut unes activitats d'anglès força plàstiques avui, han preparat murals per la presentació de les proves esportives que estan preparant en anglès, per altra banda també han jugat a jocs moguts en anglès i s'ho han passat súper bé! El grup dels excursionistes també treballa de valent en el seu projecte de les Olimpíades, l'estan adaptant per tal que el grup d'Alpinistes el pugui gaudir d'una manera molt participativa, la veritat és que estan treballant moltíssim i molt bé. Finalment, el grup dels Alpinistes han acabat de construir el joc de taula que han preparat pels Excursionistes. També han fet unes activitats de debat en anglès i han defensat les seves idees en unes discussions molt interessants. En definitiva, tots els grups es van sentint més còmodes amb l'anglès cada dia i participen amb ganes dels projectes i les activitats!

Ara a les dutxes i per fer el joc de nit, que avui prepararem un GOT TALENT!!!

Bona nit, fins demà!