The last dance

La Molina Xanascat | Combinades d'anglès i multiesportives - de de 13 a 16 anys - al
Publicat el

Bona tarda famílieees!

Avui ens hem despertat amb una energia ESPECTACULAR, perquè teníem moltes ganes d'anar tots i totes el Parc del Segre a fer ràfting i caiac. Els nervis es notaven desde que hem pujat a l'autocar i els han transformat amb unes ganes boges de no voler baixar del caiac ni del ràfting. Han gaudit com mai, estaven tenint una adrenalina que han sortit dient que volien repetir mil vegades més. Estaven de foto, perquè era IMPOSSIBLE esborrar el seu somriure de la cara, ha sigut UNA PASSADA!!!

Durant la tarda els quatre grups han tingut l'oportunitat de presentar els seus projectes. Portem tots els dies de colònies treballant-hi i per fi ha arribat el moment!
Els Cultivadors han presentat la seva cançó en un show musical en el qual han deixat impressionats als Gripmadors. Han triomfat amb la cançó que no només han composat ells sols sinó que a més a més s'han après de memòria i l'han cantada amb coreografia i tot!

Aleshores els Grimpadors han presentat els jocs que havien presentat pels Cultivadors! Ha estat una competició molt renyida la que els han preparat però sobretot molt divertida! Han participat amb moltes ganes i han demostrat habilitats en l'esport i en l'anglès esforçant-se molt!

Els Excursionistes havien preparat els Olympic Games La Molina 2021, els Alpinistes han tingut la sort de poder-hi participar. S'han cansat força i han practicat l'anglès tots junts d'una manera diferent!

Ara ens anem a la dutxa i després de sopar tenim la SUPER DISCO!!!!

No volem marxar, però també tenim moltes ganes de fer-vos una abraçada gegant i un petó molt fort!!

Fins demà a les 12h.