The first day

La Molina Xanascat | Combinades d'anglès i multiesportives - de de 13 a 16 anys - al
Publicat el

Bona tarda, famílies!

Al matí hem agafat forces amb un súper esmorzar i hem fet coreos per tenir tota l'energia necessària per poder fer les activitats d'esports i d'anglès.

Avui a les activitats d'anglès tots els grups han començat amb "ice-breakers", activitats per començar-se a conèixer i perdre la vergonya de parlar en anglès. Cada grup ha establert les seves pròpies normes que intentaran respectar durant les estones d'anglès, com ara parlar en anglès, respectar-se i passar-ho bé. Els grups han après que durant aquesta setmana podran treballar en un projecte que ells i elles triïn i els motivi. Al ser el primer dia, han fet pluges d'idees. Demà hauran d'acotar el tema i planificar la feina a fer durant les estones d'anglès de tota la setmana. Estem molt contents amb el compromís que han agafat tots i totes les participants a intentar parlar en anglès i participar de totes les activitats proposades!

Els teens al matí han fet tir amb arc i orientació, on han sigut tots i totes unes professionals del tir amb arc. Semblaven que fossin Robbin Hood's. Han fet jocs a veure qui tenia millor puntuació, han entrenat per després fer  el joc estrella que era les penyores. Tenien tantes ganes de petar els globus per veure les penyores que havien ficat, que s'han quedat molta més estona fent l'activitat. L'orientació per conèixer el voltant de l'alberg ha estat molt bonica. També han fet scootering i jocs outdoor on estaven de foto per veure lo bé que ho feien amb qualsevol tipus de patinet, Han fet un super circuit on no volien parar tota l'estona de fer scootering. 

Els kids a la tarda també han fet les activitats de tir amb arc i orientació, han pogut veure que són super aficionats i aficionades el tir amb arc, estaven de foto cada vegada que tiraven. S’hi han orientat super bé per ser la primera vegada per alguns/es que estaven en aquest alberg. També han fet scootering on ha sigut una passada com sabien anar amb tots els patinets. No volien baixar!!!

Ara ens anem a dutxar i després farem el JOC DE NIT.