Cada dia ens superem més!!!

La Molina Xanascat | Combinades d'anglès i multiesportives - de de 13 a 16 anys - al
Publicat el

Helloooo Hellooo!!!

Com estem? Nosaltres súper bé!

Avui hem començat el dia molt animats i animades, ja que ahir ens va ploure avui hem tingut sol tot el dia i això ha sigut molt bo per renovar energia. Hem tingut un esmorzar rodó, ja que hem tingut DONUT de xocolata que era molt esperat pels nens i nenes. 

Les activitats d'anglès del dia han consistit en deixar els projectes ben enllestits amb les presentacions assajades. Tots els grups han treballat moltíssim durant tota la setmana i la veritat és que avui tenien ja només els últims retocs per acabar. Tots els grups estan orgullosos de la feina feta i tenen ganes de poder fer les presentacions demà. A més a més, tots els grups han gaudit d'una estona de jocs en anglès per promoure la conversa, l'escolta i sobretot per passar-ho súper bé mentre fem servir aquesta llengua.

El matí els teens han fet activitats d'esports, ja que ahir no van poder fer unes de les activitats. Avui hem escurçat una mica l'altra activitat perquè poguessin fer les dues. Hi han pogut fer tant BTT i escalada. Mentre estaven fent escalada molts i moltes han superat les seves pors, han arribat fins a dalt de tot en molt poc temps. Teniu uns fills i filles amb molt de talent per l'escalada. Amb la BTT hem fet una mini ruta on hem anat pel bosc i ens hem enfangat molt, també hem fet jocs i voltes pel voltant de l'alberg per escalfar i agafar confiança sobre les bicis. Volien fer una ruta moooooolt més llarga!!

A la tarda amb els kids hem fet com amb els teens, hem escurçat les dues activitats perquè totes les tutories fessin totes les activitats, ja que ahir no vam poder. Ha sigut fascinant quina agilitat tenen amb les bicis, l'energia i l'aguante que tenen sobre ella! La ruta ha sigut ESPECTACULAR. A l'escalada han sigut uns i professionals semblava que facin aquest esport tota la vida, estaven gaudint el màxim cada cop que estaven en el rocodrom. 

Ara ja hem sopat i avui tenim un super joc de nit.... EL CLUEDO, han de descobrir un misteri que hi ha hagut entre l'equip de monitors i monitores. Treballaran molt la cooperació, la comunicació i el treball en equip. 

Bon nit família! Fins demà!